Фелисити Хъфман се призна за виновна, отложиха пускането на филм с нея

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Фелисити Хъфман се призна за виновна, отложиха пускането на филм с нея

Звездата от "Отчаяни съпруги" Фелисити Хъфман се призна за виновна по обвиненията в измама, свързани със скандала за незаконни схеми в престижни американски университети. През март стана ясно, че известни и богати лица от различни професионални сфери са платили големи суми, за да могат децата им да учат в престижни учебни заведения.
Според обвинението подкупите били получени от посредници, които фалшифицирали данни за тези деца, включително резултатите им на приемни изпити.
Хъфман е една от 13-те души, които признаха вината си и поискаха съдебно споразумение.
Според редица медии прокуратурата ще иска престой в затвор между четири и десет месеца, както и глоба от 20 хил. долара.
Хъфман е платила 15 хил. щатски долара на фалшива благотворителна организация. В резултат вместо по-голямата ѝ дъщеря на изпита се е явил друг. Актрисата твърди, че дъщеря ѝ не е знаела за измамата, нито съпругът ѝ.
В свое изявление тя сподели, че е предала дъщеря си и се чувства засрамена от болката, която ѝ е причинила.
Информация за реклами в Twitter и поверителност
Междувременно Нетфликс отложи пускането на филм с участието на актрисата.
Американската стрийминг платформа отложи пускането на романтичната комедия Otherhood ("Различност"), предвидено за 26 април. Филмът When They See Us (Когато ни видят"), също с участието на Хъфман, стои в програмата на Нетфликс за 31 май.
Информация за реклами в Twitter и поверителност
Колежката на Хъфман - Лори Локлин, все още не е признавала вината си. Актрисата има и допълнително обвинение за пране на пари.
БГНЕС, vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7