Знаменитости, които имат рекорд на Гинес

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Знаменитости, които имат рекорд на Гинес
image

В Книгата на рекордите на Гинес са вписани невероятен брой постижения. Сред рекордьорите има записани  редица холивудски звезди и дори политици.  Ето кои са те:

Шакира

Певицата успя да влезе в Книгата три пъти. Тя държи рекорда за „Най-добре продаван испански албум“, „Най-добър испански сингъл“, както и рекорда за „Първият човек, който е успял да достигне 100 млн. лайка във Фейсбук".

Дуейн Джонсън - Скалата
Професионалният борец и актьор Дуейн Джонсън  притежава редица световни рекорди, но най-изненадващите от тях са свързани с правенето на селфита. Джонсън държи титлата за „Най-много селфита“. Само за три минути Скалата е успял да си направи 105 различни снимки.

Еминем

През 2013 Еминем счупи рекорда за „Най-много думи в песен“. За шест минути и четири секунди той е произнесъл 1560 думи, което се пада по средно 4.28 думи в секунда.

Робърт Дауни Джуниър

След посещение в Китай фенове на актьора му пращат картичка за рождения ден. На нея има рекордните 5339 пожелания, които го вкарват в Книгата.

Хилари Клинтън

Първата дама на САЩ в периода 1993 – 2001 година също влезе в Книгата на рекордите на Гинес. През 2016 г. Хилари Клинтън става най-търсената жена в Гугъл. Това не е никак изненадващо, като имаме предвид популярността на изборите в САЩ.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7