Излезе видеозапис, за който се твърди, че показва как R. Kelly насилва дете

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Излезе видеозапис, за който се твърди, че показва как R. Kelly насилва дете

Един от адвокатите на жена, която твърди, че е била насилвана от рапъра R. Kelly, заяви, че се е появило ново видео, на което той "сексуално насилва дете". В момента той е освободен под гаранция, след като беше обвинен от 4 жени, включително три тийнейджърки, че са били насилвани сексуално между май 1998 година и януари 2010 година, предаде БГНЕС.
Последното откритие беше обявено от адвокат Глория Алер на пресконференция - че касетата е била открита от семейство Денис в кутия от стари видеокасети в дома им. И двама не са знаели как тя се е оказала там.
Гари и Сали Денис са намерили касетата като са преглеждали касетите си, за да преценят кои да изхвърлят. "Той им казваше какво да правят и какво да говорят и изглежда контролираше камерата", споделя двойката.
В началото Денис е бил потресен от ужаса на нея и като баща на две момичета е искал веднага да я изхвърли, но се е посъветвал със съпругата си, която се е свързала с Алер.
"Преди да разберат, че имат тази касета, Сали Денис е гледала документалния филм "Оцеляване R. Kelly", заяви Алер. "Тя е била емоционално притеснена от това, което жената е казала, че се е случило”, продължава още адвокатът. "След известно време Сали и нейният съпруг откриват, че имат касета, която може да помогне да се разбере какво се е случило с тези млади момичета, които са били в контакт с R. Kelly", каза Алер.
Адвокатът заяви, че макар да не е гледала предишната лента, която е била сериозно разпространена от медиите, тя не вярва тази да е от същия акт. Тя добави, че на нея се вижда "това, което трябва да е R. Kelly - как сексуално насилва дете", но отказа да даде повече информация.
Алер призова ако и други хора имат такива касети, да ги предадат на полицията или на нея.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7