Звездите, които пазят големи тайни за семействата си

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Звездите, които пазят големи тайни за семействата си
image

Всеки си има своята малка тайна и семейство с минало, изпълнено с колоритни истории и необичайни ситуации.
Когато си известна личност обаче и си познат на хора в целия свят, личният ти живот става достояние на милиони.
Има знаменитости, които не се страхуват или срамуват да разкрият тази своя страна, докато други пазят със зъби и нокти личното си пространство и история.
Случва се и така, че звездите, благодарение на славата, да разберат за големи семейни тайни, пазени досега дори от самия него или нея.
Такава е историята на Джак Никълсън.
Майката на актьора ражда, когато е само на 17 г. През целия си живот Джак е заблуждаван, че жената, която го е отгледала, е сестра му. Но с популярността, идва ѝ ровичкането в личния живот.
Журналист открива, че сестра му е всъщност неговата майка, а хората, представяли се за негови биологични родители, са баба му и дядо му. Същата година умират и майката, и бабата на актьора.
Бащата на Кевин Спейси се признава за нацист, чийто идол бил самият Хитлер. Братът на актьора публично признава що за човек е бил баща им и че е злоупотребявал сексуално с него. По-късно звездата от "Къща за карти" сменя фамилното си име, за да няма нищо общо със своя баща.
Тъмното минало на родителите на Джеки Чан също излезе наяве. Бащата на звездата, Чарлс, бил таен агент, който е трябвало да избяга от комунистически Китай през 1949. Майка му е живяла в изключителна бедност и затова се налагало да продава наркотици на улицата. Именно там двамата се запознават. Не е изненада, че актьорът не иска да говори по тази тема.

София Вергара не е имала лесно детство. Един от братята ѝ е убит при неуспешен опит за отвличане, докато живеели в Колумбия. След това семейството ѝ се мести в Америка. Но другият ѝ брат се пристрастява към наркотиците, което води до депортацията му обратно в Колумбия.
Като тийнейджърка Чарлийз Терон става свидетел на убийство. Майка ѝ застрелва баща ѝ алкохолик в самозащита. Актрисата рядко говори за ситуацията, но признава, че травмата е променила начина, по който тя играе определени роли.
 
Източник: The Richest, vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7