Горещата София Вергара е най-високоплатената актриса в телевизията

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Горещата София Вергара е най-високоплатената актриса в телевизията
image

Колумбийката София Вергара отново оглави класацията на списание "Форбс" за най-високоплатени телевизионни актриси. Звездата от „Модерно семейство“ е реализирала приходи от 42,5 милиона долара за една година, съобщава сайтът на изданието.

Тя подобрява миналогодишното си постижение с 1 милион долара. Възнагражденията на актрисата са от участието ѝ в "Модерно семейство" и от рекламни договори.

 Второ място в годишната класация на списание "Форбс" заема звездата на комедийния сериал "Теория за Големия взрив" Кейли Куоко. За периода юни 2017 - май 2018 г. актрисата е "заработила" 24,5 милиона долара, основно от участието си в поредицата.
Миналата година звездата беше получила 1,5 милиона долара повече. Това е свързано с намаляването на хонорарите ѝ тази година за участие в сериала от 1 милион на 900 хиляди долара за епизод.
 
Всички изпълнители на главни роли в комедийния сериал миналата година се съгласиха да намалят хонорарите си от 1 милион на 900 хиляди долара, за да могат продуцентите да повишат възнагражденията на колежките им Мелиса Рауч и Майам Биалик, отбелязва списание "Форбс".
 
На трета позиция е Елън Помпео от "Анатомията на Грей" с
Следват Маришка Харгитей от „Закон и ред“ (13 милиона долара), Джули Боуен от „Модерно семейство“ (12,5 милиона долара), Майам Биалик от „Теория за Големия взрив“ (12 милиона долара), Мелиса Рауч от „Теория за Големия взрив“  (12 милиона долара), Кери Уошингтън от „Скандал“ (11 милиона долара),  Клеър Дейнс от „Вътрешна сигурност” (9милиона долара), Поли Перет от „Военни престъпления“ (8,5 милиона долара)
 
Общите доходи на телевизионните актриси от Топ 10 на класацията на "Форбс" възлизат 168,5 милиона долара, което е с 12 милиона повече, в сравнение с миналата година.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7