Кание Уест разочарован, спира да подкрепя Тръмп

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Кание Уест разочарован, спира да подкрепя Тръмп
image

Рапърът Кание Уест се дистанцира от политиката, каза той. Това изявление той направи три седмици след среща с американския президент Доналд Тръмп.
Кание беше знаменитостта, която подкрепяше най-много Тръмп. Но той се опитваше също така да се дистанцира от нова кампания, която насърчава цветнокожите американци да напускат Демократическата партия.
Моите очи сега са широко отворени и сега аз си давам сметка, че съм бил използван, за да разпространявам послания, в които не вярвам. Аз се дистанцирам от политиката и напълно се фокусирам върху това да съм креативен, каза той.
Той не е искал да бъде асоцииран с капмания, подета миналата седмица - съчетание от английските думи black и exit, целяща да накара афроамериканците да се откажат от подкрепата си за демократите.
Уест беше свързан с тази кампания, след като нейният лидер, конвервативната активистка Кендис Оуънс, каза, че рапърът е проектирал логото за шапките и тениските на движението Блекзит. После той заяви, че няма нищо общо.
След срещата си с Тръмп Уест заяви, че той го е накарал да се почувства като супергерой.
Преди време Уест заяви, че може да се кандидатира за президент на САЩ на изборите през 2024-та година.
Хип-хоп изпълнителят е известен с противоречивите си позиции, няма никакъв политически опит и е доста активен в социалната мрежа Twitter.
Vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7