Изчезналата актриса Фан Бинбин не е платила данъци за милиони долари

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Изчезналата актриса Фан Бинбин не е платила данъци за милиони долари
image

Звездата на китайското и холивудското кино Фан Бинбин, за която наскоро бе оповестено, че изчезнала, дължи на китайските данъчни власти еквивалента на 129 милиона долара данъци и такси, съобщиха Ройтерс и Франс прес, като цитират китайски медии.

Синхуа съобщи, че Фан Бинбин трябва да плати 883 милиона юана (129 милиона долара) данъци, такси и глоби. Малко след това актрисата наруши мълчанието си, като се извини на Китай и почитателите си в социалната мрежа Weibo: "Засрамена съм и се чувствам ужасно виновна за това, което направих. Провалих страната, която ме отгледа, разочаровах обществото, което ми имаше доверие, огорчих феновете, които ме обичаха. Най-искрено се извинявам на всички".
В изявлението си Фан Бинбин обещава да плати всички данъци и такси, които дължи.

36- годишната Бинбин, която е участвала в суперпродукциите "Железният човек" и "Х-мен", е също манекенка и продуцент, уточнява БТА. Тя бе член на журито на кинофестивала в Кан през 2017 година.
Скоро по екраните ще се появи трилърът "355", в който тя партнира на Марион Котияр и Пенелопе Крус.

Фан Бинбин бе много активна в социалните мрежи и има повече от 62 милиона последователи в родината си, но от края на месец май беше безмълвна в Weibo (китайският Twitter), след като бе обвинена в данъчни измами във връзка с доходоносен договор.
Нейната компания я защити, но според китайските данъчни власти Бинбин и контролираните от нея фирми не са платили данъци за десетки милиони долари.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7