Машината "Междузвездни войни" се забавя - имало умора във феновете

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Машината "Междузвездни войни" се забавя - имало умора във феновете
image

Филмовото студио „Дисни” забавя реализирането на бъдещи филми от сагата "Междузвездни войни", предаде Ройтерс.
Изпълнителният директор на компанията Боб Айгър призна, че е било грешка да се пуска по един филм от сагата всяка година и че според него това е породило „умора у феновете“.
"Мисля, че допуснахме грешка. Поемам отговорността за нея. Нещата се развиха прекалено бързо. Сега ще забавим за известно време темпото, но това не означава, че изобщо няма да правим повече филми. Мисля, че просто ще бъдем малко по-внимателни относно количеството и времевия график", каза Айгър пред "Холивуд рипортър".
Забавянето на темпото бе коментирано от филмови експерти като "битка за спечелване на феновете". Те припомнят, че в миналото почитателите на сагата са очаквали с трепет всеки нов филм от нея, тъй като интервалите са били по-големи.
"Ако през 2020 г. няма нов филм от сагата, това няма да ни убие", написа филмовият анализатор Скот Колура.
От 2015 г. досега „Дисни” е пуснал два от трите планирани филма, базирани на характери от оригиналните три продукции на Джордж Лукас, както и още два производни филма, разказващи за живота на герой от сагата.
Позицията на Боб Айгър е следствие от разочарованието на феновете от "Соло: История от Междузвездни войни", появил се през май. Приходите от него в глобален мащаб бяха 400 милиарда долара. Това е далеч от отбелязаните 2 милиарда долара приходи от филма "Междузвездни войни: Силата се пробужда" и 1,3 милиарда долара приходи от "Междузвездни войни: Последните джедаи".

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7