6 успели и богати хора, които някога са живели в колите си

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | 6 успели и богати хора, които някога са живели в колите си
image

Преди да дойде успеха, е ред на тежката работа и понякога на тежки изпитания.
Оказва се, че много от любимите ни звезди някога са били толкова бедни, че им се е налагало да живеят в коли или каравани. Ето шест такива истории.
Крис Прат, актьор от "Джурасик свят" и "Повелителите на галактиката", е живял във ван, когато е бил на 19 г. Той си купува еднопосочен билет за Хаваи, където си намира работа, но обитава превозното средство. Спомня си за този период по-скоро като за приключение. Малко по-късно получава и първата си роля.
Режисьорът Джеймс Камерън живял в колата си и едвам изкарвал колкото за храна, докато пишел сценария за "Терминатор". Продал правата само за 1 долар, но после филмът печели 77 млн. долара приходи и Камерън най-сетне стабилизира финансовото си състояние.
Комикът Джим Кери напуснал училище и живял в бус със семейството си. В един период дори разпънал палатка на моравата през къщата на сестра си. По думите му именно в тези трудни времена развил чувството си за хумор.
На 12-годишна възраст телевизионният водещ д-р Фил живеел на улицата с баща си. Двамата имали само една кола. Бил обаче достатъчно умен и амбициозен и успял да завърши докторантура, а в последствие и да се сдобие с популярно предаване.
Неговият колега - тв водещият Стийв Харви, тъкмо започвал кариерата си, когато се оказал бездомен. Наложило му се да спи в колата си и да се къпе в бензиностанции и баните на публични басейни в продължение на цели три години, преди съдбата да му се усмихне.
Носителката на два "Оскар"-а Хилари Суонк също не е имала лек живот. Тя е израснала в каравана, а докато се опитвала да пробие в Холивуд като тийнейджърка, с майка ѝ живели в кола. Няколко месеца обитавали и празната къща на познат, който се готвел да я продаде.

Expert.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7