Ужасният въпрос, който зададоха на Никол Кидман и реакцията й

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Ужасният въпрос, който зададоха на Никол Кидман и реакцията й
image

Никол Кидман е в Торонто, където представи последния си филм Destroyer на Международния филмов фестивал.
В лентата актрисата е неразпознаваема.
Кидман е доста състарена и със съвсем различна прическа. Образът ѝ въобще не отговаря на лъската визия в Big Little Lies, например.

Именно различните визии на звездата във филмите и сериалите с нейно участие предизвика въпрос от публиката, който Кидман нарече "ужасен".
"През последната година гледах и класирах филмите Ви предвид някои неща като например перуките, които носите. В този филм тя наистина е много добра. Смятате ли и Вие, че тя е най-добрата и кои са любимите перуки в кариерата Ви", попита фен на актрисата, а нейната реакция не закъсня.
"Ужасен въпрос, няма да отговоря", заяви Кидман.
От видеото от пресконференцията, което бе разпространено в социалните мрежи, се вижда, че тя отвръща учтиво и искрено, но това не променя факта, че Кидман категорично отказва дори да коментира запитването.
В Destroyer австралийската актриса е с къса, прошарена и видимо неподдържана коса, отговарящи отлично на конкретния ѝ образ - изтормозен от живота и кариерата си детектив от полицията в Лос Анджелис. За сравнение, в сериала Big Little Lies тя носи дълга червена перука, в продължението на криминалната драма Top Of The Lake е с дълга побеляла коса на къдрици, а във филма Lion е с къса чуплива прическа.
"В началото се почувствах малко неудобно, но сега цялата ситуация ми се струва смешна", сподели Сам Хърбст, задал "ужасния" според актрисата въпрос.
Случката в Торонто стана повод за шеги и закачки в социалните мрежи.
"Никол Кидман, която носи перука за всяка своя роля, не е тук да отговаря на глупавите ви въпроси", написа потребител в Туитър.

Други са учудени от отказа на актрисата да говори по темата.
Различните перуки, професионалният грим и специфични тоалети са нещо, без което Кидман не може в работата си на големия екран. На червения килим обаче тя винаги сияе със своята естествена красота, безупречен стил и поведение. Тази година на фестивала в Торонто го доказа за пореден път.

Източник: News, vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7