Катрин Зита-Джоунс показа снимка от първата си среща с Майкъл Дъглас

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Катрин Зита-Джоунс показа снимка от първата си среща с Майкъл Дъглас
image

Омъжена от ноември 2000 г. за актьора Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс си спомня с носталгия за първата среща с актьора в Довил през 1998 г.
 
Това беше точно преди 20 години. По това време Катрин Зита-Джоунс е на 28 години и започва да намира място сред най-желаните актриси на своето поколение.

Представена на фестивала в Довил, заедно с множество холивудски актьори, тя се запознава с иконата на американското кино - Майкъл Дъглас, тогава 53-годишен. Въпреки възрастовата разлика, Катрин е запленена от неговата харизма и бързо пада под влиянието на неговия чар.
 
"Първата ми среща със съпруга ми е на фестивала в Довил. Не мога да си спомня за какво говореше", пише в профила си в Instagram Катрин Зита-Джоунс, под снимка от първата им среща във Франция. Това е началото на красив роман.
 
След двегодишна връзка на 8 август 2000 г. се ражда първото им дете - Дилън. Няколко месеца по-късно двамата влюбени се женят. На извънредна церемония в Ню Йорк Катрин Зита-Джоунс, облечена в тоалет на дизайнера Кристиан Лакроа, се съгласява да стане съпруга на Майкъл Дъглас. Три години след раждането на Дилън семейството вече се радва и на момиченце - Карис.
 
Днес, въпреки възходите и паденията, двете кинозвезди са една от най-силните двойки на Холивуд. Влюбени както в първия ден, двамата ще празнуват на 18 ноември 18-годишния си брак.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7