"България СЕГА"- вестникът на българите в САЩ и Канада + - Странните мании на звездите

Странните мании на звездите

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Странните мании на звездите
image

Това да си кино, телевизионна или музикална звезда поражда огромно напрежение.
Не е учудващо, че хората с такъв статут развиват странни мании. От една страна те разполагат с много пари и навсякъде ги посрещат с внимание.
От друга обаче, тежестта на това внимание често може да има изненадващи последствия.
Странните мании на звездите включват всякакви неща от хазарт – Бен Афлек, до обувки – Меган Фокс, гримове - Аврил Лавин и дори кърмене - Салма Хайек.
Страстта на Меган Фокс към обувките се е развила още преди да стане голяма звезда. Ако в този период най-скъпите й обувки са стрували $30 долара, то след големия си пробив в киното, актрисата и модел си купува чифт обувки на Роберто Кавали на стойност $600. Фокс призна, че е пробвала наркотици, но никога не е се е пристрастявала към тях. Въпреки това, тя обожава да пуши марихуана и вярва, че тя трябва да бъде декриминализирана.
Актьорът е типичен пример за човек с много пари, който ги пилее не какво да е, а за покер. Бен прекарва поне по 4 нощи на седмица, харчейки около $20 000 в казиното, но ако го питате, това не е пристрастяване. Да не говорим, че през една от тези вечери играе покер с високи залози, след който губи 500 000 долара. Някой хора дори и заговориха, че има проблеми с алкохола и, че е бил в рехабилитация цели 10 години. Навярно трябва наистина да си пиян, за да загубиш толкова много пари, без да ти мигне окото.
Сигурни сме, че половината население на Земята няма да има против пристрастяването на актрисата. Хайек призна, че обожава да кърми. Тя дори веднъж кърми дете, което не е нейно, а видеото обиколи медиите. „ Не ме интересува, ако съм дебела. Казвам си – ще кърмя още една седмица, още един месец... Да, май звучи като пристрастяване“.
Повечето хора навярно ще си помислят, че актьорът и музикант ще бъде пристрастен към кокаина или наркотик, който би ти дал много енергия. През 2008 Джак става силно пристрастен към...зеления чай и то не какъв да е, а студен. Той споделя, че след раждането на втория си син, не е можел да спре да пие зелен чай. Блек признава, че се пристрастява лесно. Когато е бил по-млад е играл доста онлайн игри, пишел е, пил е и е използвал наркотици.

Източник: VBOX7


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7