Звезди, които са били съквартиранти

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Звезди, които са били съквартиранти
image

Всички ние сме го имали поне веднъж в живота: съквартиранта.
И по това не се различаваме с големите звезди от Холивуд. Те също са делили покрив и наем с някого, пред да се нанесат в именията си за милиони.
За разлика от нас обаче, техните съквартиранти никак не са били случайни. Вижте кои са най-известните холивудски съквартиранти.
Започваме с двама любимци. Вие ги обичате. Ние ги обичаме. Всички ги обичаме.
Джуд Лоу  и Юан Макгрегър
Нашите любимци са били съквартиранти, когато са се преместили в Холивуд. Дружбата им е останала и до днес, като двамата са си основали продуцентска компания.
Кийфър Съдерланд и Робърт Дауни Джуниър били съквартиранти през 80 години. Тогава Кийфър бил опората на Робърт, когато той се разделял с тогавашната си приятелка - Сара Джесика Паркър.
Джъстин Тимбърлейк и Раян Гослинг са делили една стая, докато са били част от канала на "Дисни". А майката на Тимбърлейк официално е била настойник на Раян, тъй като неговите родители трябвало да работят в Канада.
Най-легенадрният броманс на Холивуд е този на Мат Деймън и Бен Афлек. те са заедно от детските си години и са живяли заедно в Италия, където първо си наемат къща, но парите им бързо свършват и се налага да излязат на квартира.
Майкъл Дъглас и Дани ДеВито делят квартира в Ню Йорк, когато започват кариерите си. Майкъл нарича Дани "най-старият му приятел в този бизнес".
Мел Гибсън и Джефри Ръш са деляли квартира, когато са учили в академията по актьорство в Сидни.

Източник: ranker.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7