Известните личности, които са извършили убийства

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Известните личности, които са извършили убийства
image

Знаменитостите са хора като всички нас. Понякога са безотговорни, понякога просто допускат грешки. От грешка до грешка обаче има разлика.
Някои известни личности дори са отнели човешки живот. В повечето случаи става дума за пътни инциденти, въпреки че невниманието не може да бъде оправдание. Не е особено честно и това, че повечето звезди са отървали затвора, вероятно благодарение на топ адвокати.
Вижте кои са:
Лора Буш
Когато била в гимназията, съпругата на Джордж Буш-син не спряла на знак „Стоп“ и блъснала с колата си друг автомобил, шофьорът на който загинал. Момчето било съученик на Лора.
Матю Бродерик
Актьорът, известен и като съпруг на Сара Джесика Паркър, бил на почивка в Ирландия, когато предизвикал катастрофа и двама души загинали.
Ребека Гейхарт
Красивата актриса е популярна с участията си предимно в сериали. Преди време обаче тя прегази с колата си 9-годишно момче. Не стана ясно дали е била под влиянието на алкохол и наркотици, с които се знаеше, че злоупотребява.
Снуп Дог
Рапърът бе обвинен, че е участвал в убийството на гангстер от конкурентна на неговата банда. След години на съдебни битки той бе оправдан, но съмненията остават.
Бранди
Когато през 90-те всички си припявахме 'The Boy is Mine', едва ли сме си мислили, че певицата ще бъде отговорна за убийство. Става дума за пореден пътен инцидент, при който Бранди блъснала кола на магистралата и шофьорът починал.
О'Джей Симпсън
Популярният състезател по американски футбол и актьор бе оправдан по обвинението, че хладнокръвно е застрелял жена си и любовника ѝ. Повечето хора обаче са убедени, че той наистина е извършил престъплението.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7