3,7 милиона долара за нощ с Меган Фокс

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | 3,7 милиона долара за нощ с Меган Фокс
image

Годината е 2014. Китайски бизнесмен решава да се довери на агенция за ескорт, базирана в Сидни, за да получи нощ с Меган Фокс, супермоделът Кандис Суейнпоъл и манекенката Янг Инг.
След като превежда сумата от 2 милиона паунда или близо 4 милиона щатски долара, се оказва, че момичетата за ескорт не са точно тези, за които той е платил.
Даже никак.
Случаят става известен, след като е оповестен от австралийското издание на "Съндей Телеграф". Вестникът твърди, че китайски бизнесмен, пожелал анонимност, ще заведе дело срещу австралийска фирма, осигуряваща ескорт.
Мъжът иска сумата, която е превел да му бъде възстановена. Освен това, той ще заведе дело за нарушение на договор, измамно и подвеждащо поведение, както и за възползване от финансовите му средства.
Освен това, мъжът ще поиска да му бъде върната и първоначалната вноска от 24 хиляди долара, която е платил, за да може да бъде допуснат до клуба, където да си поръча ескорт.
След като е бил одобрен, той поетапно е извършвал траншове от по половин милион долара, за да се възползва от услугите на топзвездите от Холивуд и модния подиум: Меган Фокс, Кандис Суейнпоъл и Янг Инг. Но, моментът, в който е трябвало да се срещне с актрисата и моделите така и не настъпил.
Пресата коментира, че по времето, когато китайският бизнесмен е превел сумата на агенцията, Меган и Кандис са били омъжени. Друг упрек, отправен към анонимния мъж е, че е повече от наивно да смята, че може да се възползва от звезди от такава величина. Затова още в самото начало е трябвало да подходи с необходимия скептицизъм относно тази "агенция" и предлаганите от нея услуги.
Журналистката от "VT.CO", която следи случая, Неса Хумаюн казва, че преди да преведеш толкова много пари, е по-добре да платиш, за да направиш проучване на кого ги даваш.

Източник: vt.co, vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7