На финалната права: Анджелина и Брад скоро подписват развода си

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | На финалната права: Анджелина и Брад скоро подписват развода си
image

След близо година и половина съдебна война кой да получи попечителството върху децата, двете холивудски звезди, като че ли вече имат готовност да подпишат развода. Но дали това ще бъде епилог на медийния роман, който се развива от септември 2016 г.,пише БГНЕС.
 
Една от най-известните холивудски двойки - Анджелина Джоли и Брад Пит, преди малко повече от година решиха да прекратят десетгодишния си съвместен живот. Новината запълни първите страници на изданията, а холивудските звезди сами обясниха причините довели до раздялата им.
 
В интервю за "GQ Style" Брад Пит сподели, че желанието му е разводът да премине "с голяма деликатност". От своя страна Анджелина загатна пред "Vanity Fair" "за един болезнен период". "Това беше най-трудният момент в живота ми. В момента търсим глътка въздух. Опитваме се да направим най-доброто за нашето семейство. Нещата се влошиха... Не, не искам да използвам тази дума. Нещата станаха трудни", споделя актрисата.

Но след месеци на търсене на приятелско споразумение, за да се прекрати този брак, изглежда, че Анджелина и Брад са намерили решение.
 
Пред списание "Gala" приятел, близък до звездната двойка, споделя, че холивудските икони били готови да подпишат развода в следващите дни. "Във всеки случай по отношение на децата те са близо до приятелско споразумение. Те са в по-добри отношения и този развод трябва да се разреши до края на февруари", споделя източникът.

Dariknew.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7