Звездите, които се ожениха за свои фенове

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Звездите, които се ожениха за свои фенове
image

Всеки вероятно е мечтал да се запознае с любимата си знаменитост или дори да прекара живота си с обичания актьор или певец. Изглежда като приказка, но за няколко късметлии, тя всъщност се превърна в реалност.
Привидно холивудските знаменитости живеят в свят на пари, слава и необятен лукс, но от време на време и те са точно като нас.
Мат Деймън среща бъдещата си съпруга Лусиана Баросо в бара, където тя работи. Актьорът се отбива там за питие между снимките на филма Stuck on You. Никълъс Кейдж се жени за третата си съпруга Алис Ким през 2004 г., когато тя работи като сервитьорка.
Това, което започва като романтична приказка, скоро ще се превърне в сватба на знаменитости.
Разказите на тези звезди, които са се оженили за обикновените хора, са сладки, луди и напълно верни. Което означава, че всъщност е възможно знаменитост да се влюби във вас. Всичко, което трябва да направите, е да сте на точното място в точното време.
Джош Дюамел е един от онези щастливци, на които им е било писано да имат своята жена-мечта. В интревю за InStyle той дори признава, че още преди да се запознаят лично с Фърги, той я е сънувал.
Двамата бяха женени осем години и имат син Аксел, който се роди през 2013 г. Запознават се през 2004 г., така че са заедно от общо 13 години.
Том Круз също някога е бил сбъдната мечта за Кейти Холмс - тя не веднъж е признавала, че е била огромен негов фен и дори е държала негова снимка в учебника си от гимназията.

Източник: vbox7.com, hollywood.com, ranker.com, vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7