Рики Мартин: Казваха ми, че ако разкрия, че съм гей, ще сложа край на кариерата си

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Рики Мартин: Казваха ми, че ако разкрия, че съм гей, ще сложа край на кариерата си
image

Певецът Рики Мартин, който наскоро се омъжи за приятеля си - шведския художник Джоан Юзеф, разкри през какво е преминал, след като решил да не крие повече своята хомосексуалност. В шоуто на Тревър Ной той сподели, че повечето му приятели са го съветвали да не разкрива факта, че не си пада по жени, защото това би се отразило отрицателно на кариерата му.
"Приятелю, нямаш идея какво ми е коствало това. Бях заобиколен от приятели, които ми казваха: "Недей, не се разкривай, това ще бъде краят на кариерата ти". Това бяха хора, които ме обичаха, които ми мислеха доброто и все пак хора, жертви на хомофобията. Израснах в култура, която ми казваше, че моите чувства да ужасни, зли. И като се замислиш, че бях обявен за секссимвол", споделя Рики и допълва:
"Затова всички ми казваха, че това ще е краят на кариерата ми. Беше изключително болезнено за мен, докато не си казах: "Не издържам повече. Става въпрос за мен, не за това, което се случва навън, става дума за това, от което се нуждая, за да бъда щастлив".
Тогава в живота на Рики Мартин се появили двете му деца: "Тогава си казах, трябва да го разкрия. Няма да лъжа тези красиви деца, това не е смисълът. Знаете, в живота всичко се върти. Ето, вижте какво правя днес, говоря от името на хора, които продължават да бъдат наранявани", казва
В момента 46-годишният певец е изключително зает с грижите за своето семейство и дома им в Лас Вегас, също така и с набирането на средства чрез своята организация за жертви на урагана на любимия си Пуерто Рико.

 Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7