Селена Гомес в остър конфликт с майка си

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Селена Гомес в остър конфликт с майка си
image

Новият филм на Уди Алън е на път да създаде пореден скандал, след като звездите, участвали в лентата започват публично да съжаляват за работата си с него.
Новата щипка сол в прясната холивудска рана обаче добави Манди Тифи - майката на Селена Гомес. Певицата беше обявена за най-харесваната знаменитост в Инстаграм за миналата година.
Тя критикува публично дъщеря си в Инстаграм: "Никой не може да накара Селена да направи нещо, което тя не иска. Говорих с нея много дълго относно работата с него (Уди Алън), но тя не ме послуша. Тук няма виновен. Никой не може да я контролира. Тя взима решенията си сама. Независимо от съветите. Те просто не достигат до нея."
Информация за реклами в Twitter и поверителност
Изказването на майка й идва, след като дискусията около американския режисьор и неговото минало отново е актуална заради продължаващите скандали за сексуален тормоз, които тресат меката на киното.
Новият филм на Уди Алън e "Дъждовен ден в Ню Йорк", в който основните роли са поверени на Джуд Лоу и Ел Фанинг. Сюжетът се върти около любовната връзка на 15 годишно момиче с мъж на средна възраст.
Тимъти Шаламе, който е част от актьорския състав на филма, официално съжали за работата си по филма с Уди Алън и обяви, че дарява хонорара си от продукцията за движението "Time'sUp". Това се случи, след като други две актриси - Мира Сорвино и Грета Геруиг обявиха публично, че работата им с този режисьор е била ужасна грешка.
Защо звездите масово се разкайват за сътрудничеството с режисьора?
Майката на Селена Гомес открито порица дъщеря си в социалните мрежи. Това е само част от поредицата схватки между майка и дъщеря, която започна след като Селена се събра с Джъстин Бийбър. Манди Тифи е толкова против връзката им, че след като разбра новината влезе в болница. И спря да следва Селена в Инстаграм.
Социалните мрежи обаче застават на страната на Манди. Потребителите започват масово да обвиняват певицата в лицемерие.
"На Селена Гомес не й пука за жените, насилени от Уди Алън. Тя не е феминист. Интересува се само от пари и парцалки."

"Да работиш с Уди Алън и да твърдиш, че заставаш до жените, които са преживели сексуален тормоз е най-голямото лицемерие."

Има и фенове на Селена, които твърдят, че истинската ябълка на раздора е Джъстин Бийбър и в момента майката на певицата я напада заради него.
"Майката на Селена Гомес е бясна, че тя излиза с Джъстин Бийбър и се опитва да съсипе кариерата й."


Двете страни на конфликта - Селена и Манди са били потърсени за коментар от BuzzFeed, но към момента запазват мълчание.

Източник: buzzfeed.com, vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7