Какво прави Джоли, когато Анистън е на сцената?

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Какво прави Джоли, когато Анистън е на сцената?
image

Брад Пит отдавна не е мъжът в живота на Дженифър Анистън. Той вече не е в сърцето и на Анджелина Джоли, но въпреки това враждата между двете актриси си остава вечна.
На 75-ите награди "Златен глобус" двете бяха в непосредствена близост, а погледът на актрисата Дакота Джонсън, която седеше на масата на Джоли, издаде, че във въздуха се е усещало напрежение.
Дженифър Анистън се качи на сцената заедно с Каръл Бърнет, за да съобщят номинираните за най-добра актриса в телевизионна комедия или мюзикъл.
Докато тя с усмивка съобщаваше имената на колегите си, Анджелина Джоли е отправила поглед към масата, без да поглежда към сцената, където се случва всичко.
"Черешката на тортата" е погледът на Дакота Джонсън, който издава притеснение и очакване каква ли ще бъде реакцията на Джоли, след като вижда Анистън на сцената.
Но Лара Крофт не отвърна на удара и не показа никакво отношение.
Моментът бе уловен от камерите на сцената, а по-късно стана повод за шеги и в мрежата.
"Когато се опитваш да бъдеш деликатен, но не можеш да се сдържиш", коментира реакцията на Джонсън потребител в мрежата.
Twitter Ads info and privacy
Джени Куни, член на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която присъжда наградите "Златен глобус", разкри, че личните обстоятелства се вземат предвид, когато се планира кои знаменитости ще споделят обща маса на церемонията.
"Имало е години, когато се чудим как да настаним холивудски звезди, преминали през шумни раздели. Тогава правим всичко възможно те да са отдалечени едни от други. Преди раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли например за нас беше стресиращо, ако на събитието присъства и Дженифър Анистън. Тази година се чудим как ще приеме ситуацията Джоли, ако Пит се появи на церемонията", коментира Куни пред списание сп. Vogue.


Източник: "Дейли мейл", vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7