След най-шумния секс скандал в САЩ: Какво се случва с Моника Люински?

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | След най-шумния секс скандал в САЩ: Какво се случва с Моника Люински?
image

Последните месеци са белязани от шумни секс скандали. Десетки холивудски звезди, музикални изпълнители и дори политици сигнализираха за случаи на сексуални посегателства срещу тях.

Безспорно обаче най-големият секс скандал остава този, в който главни герои са бившият американски президент Бил Клинтън и стажантката в Белия дом Моника Люински. Извънбрачната афера и нейното шумно разследване водят до процедура по импийчмънт на държавния глава през 1998 г.
След 21-дневен процес в Сената, Клинтън е освободен от всички обвинения, включително за лъжесвидетелство и възпрепятстване на правосъдието. Какво обаче се случва с Моника?

След грандиозния скандал тя безспорно става най-атакуваната и унизявана жена в САЩ. Въпреки това тя се изправи на крака и пусна своя собствена линия с дамски чанти, която не се радваше на особен интерес. След това замина за Лондон, където завърши психология.
През 2014 г. пък отново се вдигна шум около нея заради статия за списание, в която описва отношенията си с Бил Клинтън. В нея Люински посочва, че с бившия американски президент са били свързвани от истински чувства.

Преди година Моника заяви публично, че никой не я иска на работа, отношението към нея е негативно и че цял живот няма да се отърве от отрицателната си слава.
Днес тя е на 44 години и е приела за своя кауза войната срещу интернет тормоза. Участва в различни форуми, където споделя своите опит и идеи за борба с това явление. Според нея тормозът в мрежата може да тласне хората към самоубийство.

За личния й живот се знае, че има връзка, но не е омъжена. Прекарва свободното си време в медитации, излиза с приятели и ходи на терапия. Признава, че все още получава писма по електронната поща, в които подателите сипят обиди към нея.
Въпреки това тя се появява на светски събития и демонстрира, че годините и униженията не са се отразили зле на физическата й форма. Скандалната брюнетка е запазила апетитните си форми, изглежда свежа и усмихната.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7