Селена Гомес се разплака, приемайки наградата „Жена на годината“

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Селена Гомес се разплака, приемайки наградата „Жена на годината“
image

Певицата и актриса Селена Гомес беше обявена за „Жена на годината“ на наградите на Billboard Жените в музиката.

Младата изпълнителка имаше силна, но и трудна година. Тя пусна няколко нови песни, продуцира сериал по Netflix, претърпя операция за трансплантация на бъбрек, а в края на ноември беше обявена за Кралицата на Instagram със 130 милиона последователи.

Селена беше силно развълнувана, приемайки наградата „Жена на годината. Актрисата благодари на Франча Райса, която ѝ дари бъбрека си.

„Мисля, че Франча трябва да получи наградата. Тя спаси живота ми“, каза със сълзи на очи Селена Гомес.
„Честно, чувствам се невероятна късметлийка и съм благодарна за всичко, което съм получила по време на своята кариера. Винаги съм искала да бъда част от нещо велико и искам хората също да се чувстват така, защото аз обичам хората“, продължи Селена.

„Тази година искам да благодаря на моя екип и на семейството ми, защото те бяха до мен в много трудни времена. Тези хора вярват в мен, дори когато аз не вярвам в себе си“.

Отличията на Billboard "Жени на годината" се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.

През 2015 година Селена Гомес разкри, че се е наложило да се подложи на химиотерапия заради автоимунното заболяване лупус, от което страда. Година по-късно Селена обяви, че си взима почивка от кариерата, за да се справи с паническите атаки и депресията, които са странични ефекти от болестта.

През лятото на 2017 година младата певица и актриса се подложи на операция за трансплантация на бъбрек, като донор беше нейната близка приятелка Франча Райса. Трансплантацията се наложила, тъй като лупусът силно увредил бъбреците ѝ.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7