Кой уби Джани Версаче?

image

Казано накратко – всички знаят кой е убиецът на Джани Версаче.
В ранната утрин на 15 юли 1997 г., докато великият дизайнер се завръща от необичайна за самия него разходка, той бива застрелян на стълбите пред имението му в Маями от Андрю Кънан. Версаче е петата и последна жертва на Кънан, който се самоубива осем дни по-късно.
Екипът на сериала American Crime Story обаче се е фокусирал не върху тези прости факти, а върху дълбочината на случката – върху това кой именно е Кънан, какъв е животът му преди петте убийства и какво всъщност го докарва тъкмо до дома на Версаче през 1997г.
American Crime Story знаят как да направят нещата интересни.
Първият сезон на сериала от 2016 г. се фокусираше върху процеса срещу О Джей Симпсън – отново доволно позната история, в която обаче има толкова много скрити подробности и противоречия, че всъщност е идеална основа за сериал.
Вторият сезон носи подзаглавието The Assassination of Gianni Versace и до голяма степен е базиран на книгата на американската журналистка Морийн Орт – Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U. S. History.
Въпреки че създателите на American Crime Story – Скот Алекзандър и Лари Каражевски не участват в Сезон 2, той изглежда адски обещаващ.
Едгар Рамирес е в ролята на гениалния дизайнер, Пенелопе Крус – в тази на Донатела, а Дарън Крис има нелеката задача да представи интелигентния, объркан и вероятно побъркан Андрю Кънан – изискан и манипулативен хомосексуалист, влюбен в света на богатите, на холивудските партита, шикозни имения и висша мода.
Епизодите стартират още на 17 януари 2018 г. по FX и ще бъдат общо 10, очакваме най-доброто от тях.

Vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7