Анджелина Джоли се появи в централата на ООН по-красива от всякога

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Анджелина Джоли се появи в централата на ООН по-красива от всякога
image

Анджелина Джоли се появи в централата на ООН в Ню Йорк по-красива и сияйна от всякога. Както е добре известно някогашното „лошо момиче на Холивуд“ от години е посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците.
В Ню Йорк тя се срещна с генералния секретар на ООН Антониу Гутериш като заложи на стилен тоалет от бяла риза, тъмно кафява пола до коляното и обувки в телесен цвят. Червено червило и небрежна прическа допълваха визията на актрисата.
Анджелина Джоли е специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците от 2012 година. Работата ѝ я отведе до страни като Камбоджа, Сиера Леоне, Танзания, Афганистан, Сирия, Судан, Еквадор, Колумбия, Кения, Намибия, Етиопия и много други, пише Darik news.
Тя работеше с военни бежанци, сираци от бедни страни, за опазването на дивата природа, образованието на децата и правата на жените по отношение на сексуалното насилие в зоните на конфликти.
И ако това не е достатъчно, Анджелина е актриса и режисьор с награди, неуморен посланик на ООН, жена, ангажирала се да води здравна кампания срещу рака на гърдата и яйчниците. Тя и майка на шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиен, като три от тях са осиновени.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7