Дженифър Лопес се включи с голямо дарение за Пуерто Рико

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Дженифър Лопес се включи с голямо дарение за Пуерто Рико
image

1 милион долара дари Дженифър Лопес за Пуерто Рико, като се присъедини към инициативата на щата Ню Йорк в подкрепа на опустошения от урагана "Мария" американски остров.
Родителите на Лопес, която е родена в Ню Йорк, са пуерториканци. Сумата ще отиде за различни благотворителни организации. Джей Ло ще работи заедно с други латиноамерикански звезди, за да направи повече, след като ураганът "Мария" уби най-малко 33-ма души в Пуерто Рико и Доминиканската република.
"Това беше най-силният ураган, който удари Пуерто Рико от близо 20 години, щетите са ужасни", каза Лопес на пресконференция с губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо. "Спешно трябва да отделим внимание и да окажем подкрепа на Пуерто Рико и Карибите чрез дарения и всякаква помощ", добави тя на испански език.
Лопес и нейният приятел - легендата на бейзбола Алекс Родригес - работят съвместно със спортисти, за да организират доставки с два самолета.
Базираната в Ню Йорк авиокомпания JetBlue също обеща 1 милион долара в натура като транспортира хора, товари и помощни средства.
Лопес бе избрана за съпредседател на щатската инициатива в Ню Йорк за помощ на Пуерто Рико, която ще включва центрове за обществени дарения и правителствено наблюдение срещу потенциални злоупотреби при оказване на помощта. Инициативата се обявява два дни след като Куомо посети Пуерто Рико с дарения, включващи 34 хиляди бутилки вода и 9 600 пакета с готова храна.
Повече от 700 хиляди жители на Ню Йорк се идентифицират като пуерториканци, както и почти толкова хора на други места в щата, сочат проучвания на неправителствени организации.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7