Чарлийз Терон сподели за убийството на баща си

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Чарлийз Терон сподели за убийството на баща си
image
Чарлийз Терон и майка ѝ Герда

Чарлийз Терон разказа открито за мрачния период в живота си, когато става свидетел на това как майка ѝ убива пияния си съпруг при самозащита.
"Просто се преструвах, че не се е случило. Не казах на никого, не исках да казвам на никого. Който и да ме питаше, аз винаги отговарях, че баща ми е починал в автомобилна катастрофа. Кой би разказал истинската история? Никой не би искал", каза звездата в интервю с Хауърд Стърн.
Актрисата обясни, че чрез пълното отрицание на случилото се, тя се опитвала да избяга от образа на жертва.
По-късно обаче, в края на 20-те си години тя започнала да посещава психотерапевт.
Пред Стърн Терон призна, че терапевтът ѝ е помогнал да разбере как алкохолизираният ѝ баща е афектирал целия ѝ живот и как да избегне негативното му влияние.
"Най-ужасното в това да израснеш в една къща с алкохолик е, че не знаеш как ще мине денят ти. Това зависи от друг човек и дали ще се напие днес, или не", каза още холивудската звезда.
"Имам невероятна майка. Тя е мое огромно вдъхновение. Нейната философията бе "Това е ужасно. Осъзнай колко ужасно е. А сега направи избор - ще оставиш ли това да те определи? Ще потънеш ли, или ще плуваш? Това беше", разказа холивудската звезда.
Чарлийз Терон е единствено дете в семейството. Родена в Бенони, Южна Африка. На 16 г. заминава за Милано, където сключва договор с модна агенция, след като печели кастинг. По-късно заминава за Ню Йорк, където учи балет. Прекратява танците поради контузия. Решава да се установи в Лос Анджелис и получава първата си роля в игрален филм.

Източник: БГНЕС, US Magazine, vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7