Как Linkin Park се сбогуваха с Честър Бенингтън

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Как Linkin Park се сбогуваха с Честър Бенингтън
image

"Демоните, които те отнеха, винаги са били част от сделката. В крайна сметка, начинът, по който пееше за тези демони, беше това, което накара всички да се влюбят в теб."
Това пишат членовете на групата Linkin Park в прощалното си писмо до вокалиста им Честър Бенингтън, който в края на миналата седмица сложи край на живота си.
Неочакваната смърт на Бенингтън потресе феновете му, които и до момента не спират да изразяват мъката си в социалните мрежи. Неговите колеги първоначално се въздържаха от публични коментари и обещаха общо послание, което публикуваха днес.
Освен че изразяват огромната си любов към починалия им колега и мъката от загубата, музикантите пишат, че пътят пред групата за момента е неясен. Ето и пълният текст на писмото:
"Скъпи Честър,
Сърцата ни са разбити. Вълните на тъга и отрицание все още заливат семейството ни, докато се опитваме да приемем какво се случи.
Ти докосна толкова много животи, може би повече, отколкото осъзнаваше. През последните няколко дни бяхме заляти от любов и подкрепа, както обществена, така и лична, от целия свят. Талинда и семейството я оценяват и искат света да знае, че ти беше най-добрият съпруг, син и баща. Те никога няма да са едно цяло без теб.
Когато говорехме с теб за годините пред нас ентусиазмът ти беше заразителен. Отсъствието ти създава празнина, която не може да бъде запълнена. Един приповдигнат, забавен, амбициозен, креативен, мил, щедър глас в стаята липсва.
Опитваме се да си напомняме, че демоните, които те отнеха, винаги са били част от сделката. В крайна сметка, начинът по който пееше за тези демони беше това, което накара всички да се влюбят в теб. Ти безстрашно ги показа и по този начин ни събра и научи да бъдем по-човечни. Ти имаше най-голямото сърце и намираше начин винаги да го показваш гордо.
Нашата любов към създаването и изпълнението на музика няма да угасне. Не знаем какъв е бъдещият път, но ти правеше живота на всеки един от нас по-добър. Благодарим ти за този подарък. Обичаме те и ни липсваш.
Докато се срещнем отново,
LP"

Източник: Facebook, vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7