Клюкарско ченге разобличи неверни слухове за Анджелина Джоли

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Клюкарско ченге разобличи неверни слухове за Анджелина Джоли
image

Американското списание In Touch гръмна с новина на корицата си, че Анджелина Джоли се омъжва за богат британски филантроп само седем месеца след раздялата си с Брад Пит.
Според статията в изданието въпросният поданик на Нейно Величество бил семеен приятел, 40-годишен бизнесмен, а новата връзка на Анджелина била старателно прикривана от нейните близки и приятели.
Романът бил толкова таен, че дори и децата на актрисата не знаели за новия мъж в живота на майка им. На хоризонта се очертавала венчавка и Анджелина възнамерявала да ускори развода си с Брад Пит.
Но според друго списание, което си поставя за цел да разобличава клюките - Gossip Cop (Клюкарско ченге), материалът на In Touch е пълна измислица.
Клюкарската полиция изтъква, че въображаемият възлюбен на Анджелина подозрително много прилича на героя на публикация от списание Star от миналата есен. Тогава изданието раздуха версията за това, че се е появил нов мъж в живота на Джоли - милиардер, с когото тя кръшкала на Брад още докато били гаджета. "Оказа се, че цялата тази история можеше да се причисли към фалшивите новини".
В живота на Джоли няма нов роман, да не говорим за възможен бърз брак, изтъкват от Gossip Cop. С шест деца това не става толкова лесно. Редакторите напомнят, че на In Touch не трябва да се вярва, след като пуснаха неверен материал през месец февруари, че Брад Пит е спечелил попечителството над децата си чрез тайно споразумение, което бе откровена лъжа.
Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7