Никълъс Кейдж ще снима филм в България, а Антонио Бандерас си купува апартамент в София

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Никълъс Кейдж ще снима филм в България, а Антонио Бандерас си купува апартамент в София
image

Никълъс Кейдж ще пристигне в София през март за снимките на филма „Two Eleven" и ще остане поне месец. Лентата с режисьор Йорк Шакълтън ще се снима изцяло в България. Актьорът, чийто чичо е легендарният Франсис Форд Копола, ще влезе под кожата на добро ченге.
 „Историята се върти около банков обир през 80-те години на миналия век. Разбойниците успяват да влязат в трезора през магазин и са въоръжени с автоматични оръжия. От другата страна има ченгета с обикновени пистолети и битката в един момент ще бъде неравна.
След това пазителите на реда ще вземат превес, но кой ще бъде главният злодей, срещу когото Кейдж ще се опълчи, още не е ясно, защото тепърва текат кастинги за повечето роли. Ще има възможност да се явят на прослушвания и български актьори", сподели за „Монитор" изпълнителния директор на Nu Boyana Film Studios Ярив Лърнър.
В същото време холивудският актьор Антонио Бандерас планира да си купи жилище в София, за да може да идва, когато си пожелае и да се радва на красотите на столицата, съобщава "Телеграф".
Испанският мачо се чувствал като у дома си на родна земя, затова и идвал толкова често да снима в студията на "Ню Бояна", разкри пред вестника шефът на Киноцентъра Ярив Лернер.
"Има идея да си купи жилище тук, много пъти сме се шегували, че вече е време", довери още Лернер.
Влюбен в София бил и холивудският чаровник Джерард Бътлър. Миналата есен той снима у нас екшън филма Hunter Killer. Сексимволът, който показа мускули в епоса "300", изкара няколко седмици във Варна и София. Престоят в столицата обаче много му харесал и решил импулсивно да остане още 3 седмици тук. Като на почивка.
 
Източник: БГНЕС, dariknews.bg, dnes.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7