#ДАНСwithmeSanFrancisco

image

Неделя, 30 юни 2013 - Втора среща на българската общност в Сан Франциско в подкрепа на протестите срещу правителството на Орешарски, подкрепяно и издигнато от престъпната и антибългарска тройна коалиция БСП-ДПС-АТАКА!

Основно - нашите протести са срещумафиотско-олигархичната политическа система, срещу авторитарното, задкулисно и непрозрачно управление, срещу политическия морал, срещу агентурното статукво, което управлява България 24 години!

 

Вчера българите от Сан Франциско и залива се събраха за втори път пред кметството на общината в Сан Франциско и заедно буквално изтанцувахме посланието си в един символичен солидарен Танц На Победата на Демокрацията, Правата на Човека и Любовта, заедно с хората на Сан Франциско, които се включиха на хорото и викаха Солидарни сме с България!!!

Американец ( Bruce Cochran), приятел на българската общност в Сан Франциско, облечен в родопска носия поведе хорото с родопската си гайда. Той на чист български пя наравно с нас народни песни от Родопите и различни краища на България.

 

Имаше хора възрастни и деца, малки и големи, от всички раси и етническа принадлежност, които се спираха, гледаха ни, снимаха ни включваха се в хорото, питаха ни и отправиха послание към България!

Целта ни беше да привлечем света на наша страна и окажем международен натиск на това правителство. 

ПОСЛЕДЕН ТАНЦ!!!!

ОСТАВКА!!!!

Албена Трандева
Специално за в. "България СЕГА"
снимки:
Георги Трандев
Петър Копралев
Николай Георгиев 

 

Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (2 направен):

ПРИЗИВ ЗА СОЛИДАРНОСТ на 05 Юли, 2013 10:09:28
avatar
Поклон вам, десетки хиляди протестиращи сънародници, които вече 21 дни пълните улиците и площадите с призиви за справедливост ! Прекланяме се пред вашата воля за достоен живот, пред вашата непримиримост към лъжата и задкулисието, пред вашето единство и стоицизъм - в жега, дъжд и вятър ! Вие сте възраждащия се Дух на майка България, който изпълва с надежда и светлина всяко честно българско сърце и който призовава нашия народ и целия демократичен свят да бъде СОЛИДАРЕН с достойната ви кауза !
Вероятно сте научили, че 6 и 7 Юли 2013 г. са обявени в световната мрежа за дни на международна солидарност с протестите на българския народ ! Призовавам ви, в която и част на света да се намирате, да изслушате Химна на Протестираща България
http://www.livenews.bg/Protestite-veche-i-s-himn-%28VIDEO%29-57761
и да демонстрирате през този уикенд (6-7 Юли 2013 ) с българския трибагреник вашата съпричастност !

Глобален протест на човешкото достойнство (6-7 Юли 2013 ):
http://snuproject.wordpress.com/2013/07/02/global-march-to-dignity-transnational-solidarity-weekend-6-7-july-2013-en-tr-pt-bg-fr-es/
http://www.unionbook.org/profiles/blogs/global-march-to-dignity-transnational-solidarity-weekend-6-7-july
http://occupywallst.org/
http://www.occupyamsterdam.nl/2013/07/04/global-march-solidarity-weekend-6-7-juli-2013/
https://www.facebook.com/events/267576746717479/
Съгласен Несъгласен
0
danswithme global на 02 Юли, 2013 03:07:52
avatar
Pulna informatsia za bulgaraki protesti #danswithme iz tsyal svyatoje da poluchite na https://danswithmeglobal.blogspot.com
Съгласен Несъгласен
0
общо: 2 | показване: 1 - 2

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7