Откриха изпепеленото тяло на ченгето убиец от Ел Ей

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Откриха изпепеленото тяло на ченгето убиец от Ел Ей
image

Бившият полицай, който се впусна в смъртоносна вендета срещу полицията на Лос Анджелис, намери смъртта си в горяща планинска къща, където се бе барикадирал, след като всички служби в района го търсеха под дърво и камък шест дни, съобщава БГНЕС.
Според телевизиите CBS и KTLA 5 обгореното тяло на 33-годишния Кристофър Дорнър е открито в останките на хижа близо до курорта "Биг беър" на два часа път от Ел Ей.
Във вторник около обяд беглецът бе засечен и обграден от многобройните сили на реда, след като открадна кола и се опита да се измъкне със стрелба. В акцията участваха и безпилотни самолети за наблюдение, а хеликоптерите на телевизиите бяха държани настрана, за да не ориентират опитния убиец.
Обграден от около 200 въоръжени военният резервист и бивш полицай уби още един полицай и рани тежко друг.
При атаката на специалните сили къщата бе запалена. Полицаи съобщиха пред Лос Анджелис Таймс, че по това време са чули единичен изстрел. Не е известно как точно е намерил смъртта си Дорнър.
Бившият служител на органите на реда държа на крак властите в няколко щата от миналата седмица, след като обяви в интернет, че ще отмъщава „по списък" на виновните за несправедливото му уволнение.
 Дорнър уби трима души, свързани по различен начин с бившата му служба, и рани други двама. За главата му дори бе обявена награда от един милион долара.
Историята вероятно ще стане основа за филмов сценарий и дори актьорът Чарли Шийн разпространи в събота видеозапис с апел към бившето ченге от Ел Ей с призив да му се обади.

Dariknews.bgОценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7