Дуейн „Скалата” Джонсън се присъединява към Брус Уилис в G.I.Joe: Ответен удар

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Дуейн „Скалата” Джонсън се присъединява към Брус Уилис в G.I.Joe: Ответен удар

Новият трейлър на филма беше представен по време на Cinema Con – най-голямото събитие в света, което среща представители на кино индустрията.
През последните дни Лас Вегас се превърна в притегателен център за професионалистите в киното с провеждането на фестивала Cinema Con. По време на събитието, една от най-харизматичните екшън звезди от големия екран, която ще видим този юни в мащабната продукция G.I.Joe: Ответен удар, получи признание за своята работа в киното. В понеделник Дуейн „Скалата” Джонсън, който се присъединява към Брус Уилис в очаквания от феновете филм, получи наградата на фестивала „Екшън актьор на годината”.
Новият трейлър, който беше представен по време на Cinema Con, разкрива каква е връзката между персонажите на Уилис и Джонсън. Roadblock (Джонсън) събира ново ядро на екипа G.I.Joe, което включва Лейди Джей (Адриане Палили), Мишката (Джоузеф Мазело), Флинт (Д. Дж. Котрона) и разбира се Snake Eyes (Рей Парк). G.I.Joe се активират след като разкриват, че самият президент на САЩ (Джонатан Прайс) е обявил отряда за заплаха за сигурността на страната и го е заменил със злите сили на КОБРА. Последният член на новия екип G.I.Joe е самият Джо Колън, създател на отряда.
G.I.Joe: Ответен удар е продължение на излезлия през 2009 г. “G.I. JOE: Изгревът на кобра”. Продуценти на филма са Лоренцо ди Бонавентура и Брайън Голднър, режисурата е поверена на Джон Чу. В него освен Брус Уилис и Дуейн Джонсън на екран ще видим Чанинг Тейтъм, RZA, Д. Дж. Котрона, Бюнг-хун Лий, Ейдриан Палики, Рей Парк, Джонатан Прайс, Рей Стивънсън.
За новия трейлър Дуейн „Скалата” Джонсън споделя в интервю по време на фестивала: „Екипът се е справил невероятно. Във видеото изглеждаме силни и доминиращи. Специалните ефекти са удивителни, а историята е наистина жизнена със сблъсъка на два свята – този на дисциплинираната армия и фантастичния свят на изключителните с уменията си нинджи.”
Експлозивният екшън G.I.Joe: Ответен удар излиза на голям екран по света и в България на 29 юни 2012 г. Допълнителна и любопитна инфoрмация за продукцията може да намерите на www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.
STARA-ZAGORA.ORG


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7