Българка участва в ново ТВ шоу по FOX Channel

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Западен Бряг | Българка участва в ново ТВ шоу по FOX Channel

Ексклузивно интервю на в.“България СЕГА” с Кристи Лорен

Кристи е родена на 19 януари, 1990 г. в Лос Анжелис, Калифорния, единствено дете, има куче йоркширски териер и котка. Тя обича хората и предлага чаровна усмивка на всеки, но най-вече на нейните приятели, които са много важни за нея. Тя казва: „моите приятели са моето семейство”. Кристи обича да е заета и когато не се занимава с актьорство,  учи в колеж. Записана е в „държавна младежка програма” (YMG към YMCA). Можете да станете фен на Кристи Лорен в нейната Facebook страница.


СМ: Какъв е произходът ви?
КЛ: Майка ми е българка, а баща ми е американец. Предполагам, че съм наполовина българка и наполовина американка!

СМ: Кога за първи път осъзнахте, че искате да станете актриса?
КЛ: Когато бях на около 7 години, майка ми ме записа на уроци по импровизация, които страшно много ми харесаха!!! После участвах в реклама и имах малка роля във филм… Родителите ми настояват да продължа училище и да бъда с приятелите си и после, ако искам,  да се върна към актьорската професия. Когато бях на около 13 годишна възраст осъзнах, че имам способността да накарам хората за кратко време да забравят за реалността като правех нещо, което бе просто моя страст. Това ми носеше голямо удовлетворение. Тогава разбрах, че  трябва да избера актьорската професия до края на живота си.

СМ: Вземахте ли някакви специални уроци по актьорско майсторство?
КЛ: Вземам частни уроци по актьорско майсторство с мениджъра ми, но не участвам активно в някакъв друг клас по актьорско майсторство. Ходила съм обаче на достатъчно обучения за критериите, по които се разпределят ролите. Също така, в миналото съм участвала в няколко класа, в които се учеше техниката на Meisner, но нищо по-конкретно.

СМ:В какви реклами и филми сте участвали?
КЛ: Интересното е, че повечето реклами, в които съм участвала са на застрахователни фирми или за видео игри! Но също така съм участвала и в други реклами, като например, на киселото мляко  Danimals с Майли Сайръс (Miley Cyrus). Когато бях по-малка, участвах във филм, който бе насочен особено много към семейството, наречен „You”. Това беше чудесно, понеже всички бяхме като едно голямо семейство…може би защото половината от актьорите бяха роднини! Освен това, съм имала участия като гост в телевизионни шоута, но най-големият проект, в който съм участвала досега е „Мразя моята дъщеря- тийнейджър” (I Hate My Teenage Daughter).


СМ: Срещали ли сте се с някои от известните филмови звезди на сцената и какви са ви впечатленията от тях?
КЛ: Имала съм възможността да работя с  популярни личности във филмовата индустрия и откровено мога да кажа, че те са наистина мили и непретенциозни  хора. Някои от по-успешните млади актьори, с които съм работила са Селин (Гомез) и Майли (Сайръс). Те се държат като всяка една обикновена тийнейджърка и не дават никакъв повод за съмнение, че успехът  им е завъртял главите. Възрастните актьори, с които съм работила са също прекрасни. Имала съм възможността да работя ежедневно с Джейми (Пресли). Не само че научих много от нейното актьорско умение , но също я приемах като втора майка, понеже  се отнасяше към мен, както майка ми и ми помагаше, както по време на снимките, така и след. Мога да спомена, също,  Дуейн Джонсън (Dwane Johson), с който участвахме в „The Wizards of Wavеrly Place”.

СМ: Трудно ли беше да бъдете избрана да се присъедините да участвате в “I Hate my teenage daughter”?
КЛ: Да и не. Викаха ме 7 пъти с 25 души (изпълнителни директори) в стаята преди да решат да ми дадат ролята. Беше стресиращо, понеже аз просто исках да знам веднага дали съм получила ролята, но нещо вътре в мене ми подсказваше, че това е проект за мене. Това ме мотивира да не се отчайвам.

СМ: Кой телевизионен канал излъчва шоуто и в кои дни?
КЛ: „I Hate My Teenage Daughter” се излъчва във вторник вечер по FOX (канал 11) в 7.30 Central time и 8.30 Pacific time .

СМ: Какво е основното послание на „I Hate my teenage daughter”?
КЛ: Процесът на растеж ще е труден, независимо на каква възраст сте. Винаги ще има пречки пред вас, но трябва да се научите да не приемате всичко толкова сериозно и просто да се абстрахирате от тази тежест.

СМ: Шоуто се заснема на живо. Има ли някакви ефекти на изкуствен смях или то се редактира единствено с истинските реакции и смях на живата публика?
КЛ: Не! Всичко е 100% истински смях. Всеки, който си вземе билети онлайн, може да дойде да гледа шоуто, по време на записите, като всички естествени реакции на публиката се записват и се включват в шоуто.

СМ: Какво научи в професионално отношение от участието си по време на заснемането на епизодите от първия сезон?
КЛ: Има толкова много неща, които научих. Всички участващи актьори са големи професионалисти и всеки ден научавам по нещо ново. Основното нещо, което научих, обаче е да имам пълна концентрация, пък каквото ще да става. Само когато вложа всичките си усилия, мога да се гордея с това, което е създало моето “телевизионно” семейство, което се състои и от създателите и от актьорите.

СМ: Очаквате ли шоуто да се продължи за втори сезон?
КЛ: Стискам палци!

СМ: Какви са бъдещите ви професионални планове?
КЛ: Засега уча в колеж и мисля да избера специалност психология. Но, що се касае до актьорска игра, искам да получа роли, които да бъдат предизвикателства за мене. Също така, искам моите фенове да ме виждат в различна светлина. Когато не играя, имам много различни интереси.

СМ: Били ли сте някога в България?
КЛ: Посетих България, когато бях на 16 години.

СМ: Хареса ли ви?
КЛ: Страшно много. Много е различно от Америка и това ми хареса. Наистина искам да се върна отново някой ден в близко бъдеще.

СМ: Имате ли български приятели в Лос Анджелис?
КЛ: Имам няколко, да.

СМ: Разкажете ни нещо за вашата благотворителна дейност?
КЛ: Опитвам се да участвам, доколкото е възможно. Правила съм дарения на Фондацията за изследване на диабета при децата и на Детската болница в Лос Анджелис. Също така, в Ла Либердад - Ел Салвадор има изграден кладенец, който е кръстен на мое име, така че хората в този район да могат да пият чиста вода. Нещо, което ние  приемаме за даденост всеки ден. Също така планирам да помогна на „Invisible Children” за увеличаването на  осведомеността относно Джосеф Кони и за премахване на трудностите, които децата в Уганда изпитват всеки ден.

СМ: Какво бихте искали да кажете на нашите читатели от САЩ & КАНАДА?
КЛ: Надявам се, да харесате шоуто и въпреки, че е комедия, да намерите много истини в него. Искам да напомня на всички, да бъдат самите себе си, защото няма други като вас на този свят и вие трябва да се гордеете с това!


Светлозар Момчилов
в. “България СЕГА”
www.bulgariasega.com


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7