Заради липса на пилешки сандвич едва не се стигна до стрелба в САЩ

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | Заради липса на пилешки сандвич едва не се стигна до стрелба в САЩ
image

Мъж извади пистолет в ресторант за бързо хранене на веригата „Попай“ в Хюстън, Тексас, след като научи, че е свършил пилешки сандвич, по който местните жители полудели след въвеждането му в менюто миналия месец.
Група от петима възрастни и бебе спират на гишето за поръчка директно от автомобила в „Попай“ в понеделник вечерта, за да поръчат новия сандвич на веригата. Като научават, че няма повече, те влизат в ресторанта и един от тях изважда пистолет срещу служителите, съобщава полицията в Хюстън. До пристигането на полицията групата е избягала без допълнителни проблеми.
Инцидентът обаче подчертава сензацията, създадена от новия сандвич на „Попай“, който беше пуснат на 12 август, за да се конкурира с популярното предложение Chick-fil-A на фона на интензивна кампания в социални медии. Съперничеството довело до свършването му в „Попай“, които са изчерпали запасите му в някои от ресторантите си.
Крейг Бар от Тенеси заведе дело за недостига, обвинявайки вдъхновената от Луизиана верига за пържено пилешко в лъжлива и измамна реклама, съобщава АФП.
Бар търси обезщетение от 5 000 долара за цялото време, което твърди, че е пропилял, карайки до търговските обекти на „Попай“ в безплодно търсене на сандвича.
"Не мога да се успокоя, този сандвич е непрекъснато в ума ми", казва Бар. „Той направо те обсебва“.
Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7