Специален гост на Тръмп не издържа речта му и ...заспа на стола

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | Специален гост на Тръмп не издържа речта му и ...заспа на стола
image

Ученик, тормозен поради името си, присъства на обръщението на президента Доналд Тръмп към нацията.
 
Джошуа Тръмп, единадесетгодишно момче от Уилмингтън, щата Делауеър, няма никаква връзка с американския президент. Въпреки това, родителите му твърдят, че съучениците му го тормозят, наричайки го „идиот“ и „глупак“. Причината е фамилията на Джошуа.

Подигравките са започнали в края на 2015 г., когато Доналд Тръмп обявява намерението си да се кандидатира за президент.

След като установили, че синът им е тормозен, родителите на Джошуа го отписват от училище и го обучават в домашни условия, докато момчето не постъпва в средно училище. Но тормозът продължава и там.

„Той казва, че се мрази за това, ненавижда фамилията си, чувства се гадно през цялото време и не желае да преживява всичко това повече,“ съобщи преди време майката на Джошуа пред репортери.

Детето било тъжно през цялото време. Когато научили за историята на Джошуа президентът Тръмп и първата дама го поканили на речта в Конгреса.

В изявление на Белия дом се казва, че въпреки тормоза върху Джошуа, "момчето е благодарно на Първата дама и семейство Тръмп за подкрепата". Юношата ще бъде един от 13-те специално поканени души, по повод обръщението на президента на САЩ към нацията. Речта на Тръмп обаче не привлече вниманието на Джошуа и фотографи го снимаха как е заспал на стола.

Други от поканените от президента и Първата дама бяха оцелял от стрелбата в синагогата в Питсбърг, млада жена, която се възстановява от дълготрайна злоупотреба с наркотици, както и семействата на двойка, които миналия месец загинаха при стрелба. Твърди се, че извършителят е нелегален имигрант.


Без съмнение, зад поканените се крие политическо послание от страна на Доналд Тръмп.

От своя страна, сенатори и членове на Конгреса използват възможността, за да изпратят и свои собствени политически послания, канейки различни гости.
 
Сред гостите на други конгресмени се открояваха бивши служители на голф клуба на Тръмп, работили там, когато са били без документи. Те бяха поканени от конгресмените демократи Джими Гомес и Бони Уотсън Коулман. Сенаторът демократ Джеф Мъркли пък покани майка и дъщеря от Гватемала, които са били разделени близо два месеца на южната граница миналата година заради политиката за разделяне на семействата на незаконните имигранти.

Някои демократи поканиха транссексуални ветерани в отговор на забраната за транссексуални да служат в армията. Сред тях бяха транссексуални, служили в американските военноморски и военновъздушни сили. Единият от тях е ветеран от Афганистан.
 
Републикански конгресмени пък поканиха служители на гранична полиция. Двама републикански конгресмени дори поканиха семейство, чийто син загина в автомобилна катастрофа, за която мигрант от Мексико без редовни документи беше обвинен.

Източник: БГНЕС, БТА, dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7