Мелания Тръмп представи политическата си мисия, критиките не закъсняха

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | Мелания Тръмп представи политическата си мисия, критиките не закъсняха
image

Ето го моментът, който всички чакаха - красивата съпруга на президента на САЩ Доналд Тръмп, излизаща от сянката му! Първата дама Мелания Тръмп представи официално своята политическа мисия в Розовата градина на Белия дом. Програмата, по която ще работи, е посветена на децата, предадоха световните агенции.
Мелания заяви, че тя няма да се концентрира само над един конкретен проблем, а иска да реши максимално много от проблемите на американските деца. Точно затова кампанията, носеща слогана "Бъди най-добър", е насочена към децата чрез три основни точки: благополучие, социални медии (кибер тормоза) и злоупотреба с опиоиди.
"Смятам че в днешния свят децата са все по-малко подготвени да изразяват или управляват емоциите си и често пъти прибягват до разрушително или пристрастяващо поведение като тормоз, наркомания или дори самоубийство. Чувствам силно, че като възрастни можем и трябва да бъдем най-добри в това да образоваме нашите деца какво точно означава един здравословен и балансиран живот".
Както е ясно от думите й, Мелания ще продължи да поставя фокуса на внимание върху здравословния начин на живот, за който нейната предшественичка Мишел Обама направи и зеленчукова градина в Белия дом.
Още със старта на програмата не закъсняха и критиките към нея - като например за името на кампанията, както и за "лицемерието" на Мелания, говореща за кибер тормоз, с оглед на постоянните агресивни постове на съпруга й в Twitter.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7