Белият дом не обясни защо адвокатът на Тръмп е платил 130 000 долара на порнозвезда

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | Белият дом не обясни защо адвокатът на Тръмп е платил 130 000 долара на порнозвезда
image

Доналд Тръмп категорично отрича да е имал сексуална връзка с порноактрисата Сторми Даниелс. Ден след излъчването на многоочакваното интервю с порнозвездата, реакцията на Белия дом беше недвусмислена. Самият Тръмп, който винаги е готов да атакува своите неприятели, никога не е коментирал публично тази афера.
Сега остава неясно само защо личният адвокат на Доналд Тръмп Майкъл Коен е изплатил 130 000 долара на Стефани Клифърд (истинското име на Сторми) малко преди изборите за президент през 2016 година в замяна на нейното мълчание. Този въпрос на журналисти беше отминат от помощник говорителя на Белия дом уклончиво. "Трябва да попитате Майкъл Коен за подробности", каза само Радж Шах.
22 милиона телевизионни зрители гледаха интервюто на порнозвездата, което бе излъчено в предаването "60 минути" на CBS. Това е рекордна аудитория на тази програма след интервюто на семейство Обама през 2008 година.
Малко след излъчването на тази цифра от CBS, Тръмп писа в Twitter: "Толкова фалшиви новини. Никога не са били толкова много и толкова фалшиви. Въпреки всичко страната ни се чувства много добре".
По време на интервюто Сторми Даниелс разказа как е била заплашвана през 2011 година от непознат на паркинг в Лас Вега, докато е била с малката си дъщеря. Това е станало, след като порноактрисата е дала интервю за списание "In Touch", в което е обявила, че е имала сексуална връзка с настоящия президент през юли 2006 година. "Един мъж дойде до мен и ми каза: "Остави Тръмп намира. Забрави за случката." И след това се наведе, погледна дъщеря ми и каза: "Какво красиво малко момиченце. Ще е толкова жалко ако нещо се случи на майка ѝ”," каза тя.
Говорителят на Белия дом Радж Шах обаче заяви, че "президентът не мисли, че Сторми Даниелс е била заплашвана през 2011 година. Адвокатът ѝ обаче твърди, че тя продължава да получава многобройни заплахи и се бои за сигурността си и тази на детето си.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7