Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години
image

Порнозвездата Сторми Даниълс разбуни духовете в САЩ преди време, хвърляйки бомбата, че е имала връзка с президента Доналд Тръмп от 2006 до 2010 година. Според много западни медии това изказване разгневило Мелания Тръмп и именно то станало причина съпругата на президента да не придружи съпруга си на отминалата срещата на високо равнище в Давос.
Сега изглежда, че предстои нов епизод от поредицата за Тръмп и порнозвездите, след като Сторми Даниълс даде ново обширно интервю за In Touch Weekly, в което разкрива пикантни подробности от отношенията си с настоящия президент на САЩ - Доналд Тръмп. За да гарантират достоверността на отговорите на Сторми, от изданието дори я подлагат на детектор на лъжата.
Сторми споделя, че срещнала Тръмп на голф турнир край езерото Тохо. Той й казал, че иска да я види по-късно и поискал номера ѝ, а след това я поканил на вечеря. "Кой би пропуснал възможността да говори с някой толкова интересен човек. Нямах намерение да се свалям с него или нещо такова", споделя актрисата във филми за възрастни.
После Тръм я поканил в стаята си, а отвън стоял бодигардът на Тръмп - Кийт. "Така и не разбрах личния номер на Тръмп, винаги комуникирахме през Кийт. Мислех си, че ще вечеряме навън, а се оказа, че вечерята е в стаята му. Беше облечен по пижама, искал да се отпуснем. Не си спомням какво си бяхме поръчали, помня само, че никой от нас не беше пил алкохол. Никога не съм го виждала да пие, въпреки че има собствена марка водка...
Пита ме много неща за работата ми - как функционира бизнесът, в който работя. Той беше много любопитен. Не питаше задължително за секса или нещо подобно, а за бизнеса. Показа ми, че е на корицата на списание, което току що бе излязло. Опитваше се да ме впечатли, а аз си мислех: "Пич, знам кой си".
После Тръмп я разпитал за хонорара ѝ, а тя него - за косата му. А той споделил, че си мисли, че ако скъси или промени косата си, ще загуби силата си и богатството си. Сторми попитала какво мисли жена му Мелания за прическата, а той отклонил набързо темата и казал: "Не се тревожи за нея".
После започнали да се целуват. "Всъщност не знам защо изобщо го направих, но си спомням, че докато правихме секс си мислех: "Само не се опитвай да ме купиш." А след това си казах: "Но обзалагам се, че ако го направи, ще плати много за това", откровеничи порнозвездата, като допълва, че се надявала да не я мисли за проститутка: "Не че имам нещо против проститутките. Просто аз не съм такава".
"Не беше някакъв шантав секс. Сложи ме на леглото. Беше само в една позиция... Какво очаквате от човек на неговата възраст? Не казвам, че сексът беше лош. Не ме разбрайте погрешно... Ако се наложи, определено бих могла да опиша генеталиите му. Той изглеждаше поразен след това и повтаряше: "Нали ще те видя отново. Кога мога да те видя пак?"
Сторми споделя, че не използвали предпазни средства, защото имала алергия към латексови презервативи, а повечето мъже използвали такива. Тя не била подготвена с алтернативни методи, защото си мислила, че отива на вечеря.
След "рандевуто" Тръмп ѝ се обаждал на всеки 10 дни от скрит номер, а тя разполагала с този на бодигарда му. По думите ѝ, винаги си намирал повод да ѝ звънне. Казвал ѝ, че иска да бъде с нея, канил я на различни събития.
Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7