Путин благодари на Тръмп за помощта на ЦРУ за предотвратяване на атентат в Петербург

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | Путин благодари на Тръмп за помощта на ЦРУ за предотвратяване на атентат в Петербург
image

Президентът на Русия Владимир Путин тази вечер разговаря по телефона с президента на САЩ Доналд Тръмп и му благодари за получената от американското ЦРУ информация, помогнала за задържане на терористи, подготвяли взривове в Казанската църква в Санкт Петербург и други оживени места в града, съобщи пресслужбата на Кремъл.
„Президентът на Руската федерация благодари на американския си колега за предадената от ЦРУ на САЩ информация, която помогна да се влезе в следите, да бъде открита и задържана терористична група, подготвяла взривове в Казанската църква в Санкт Петербург, както и на други оживени места в града”, посочват от прессужбата.
Получената от ЦРУ информация, посочва Путин, е била достатъчна за да бъдат открити, издирени и задържани престъпниците. Путин помоли Тръмп да предаде благодарността му на директора на ЦРУ и на оперативните сътрудници на американското разузнаване, от които са получили информацията, предаде БГНЕС.
Руският държавен глава е уверил президента на САЩ, че „ако получат информация, свързана терористична заплаха срещу САЩ и техни граждани, руските спец служби несъмнено и незабавно ще я предадат на американските си колеги по партньорските канали”.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7