Мистериозната среща с НЛО във Флорида

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | Мистериозната среща с НЛО във Флорида
image

Необичайното събитие се е случило на 7 април 1967 година в района на основното училище Крествю, разположено до градчето Опа Лока във Флорида, САЩ.

Около 10 часа сутринта, по време на междучасието, няколко от учениците забелязали странен обект в небето. Той бил с овална форма и сребрист металически цвят. Не се чувал звук при движението му. Учителят, който приканвал учениците да се прибират за поредния урок, също видял странния обект, но не успял да го разгледа добре, защото той внезапно изчезнал с леко проблясване.

Малко по-късно, по време на урока, учениците отново забелязали овалното НЛО през прозорците на класната стая.

Учителят им описва ситуацията след това като хаотична, защото повечето ученици се втурнали навън, за да видят реещия се в небето обект.

Свидетелите на това събитие били десетки ученици, техният учител и още две учителки.

Голяма част от учениците се наредили покрай училищната ограда, за да наблюдават обекта. Според част от показанията до основното овално НЛО се появили и два по-малки обекта.

Всичко продължило около 10 минути, като основният обект на моменти се спускал ниско до Земята над игрището. След това обектите отлетели в западна посока. Скоростта, с която изчезнали била невероятно висока.

След инцидента в училището дошли мъже в униформи и цивилни агенти, които разпитали подробно учениците и учителите.

Местните медии също публикували статии за събитието. Информацията обаче била малко, защото военните дали нареждане инцидента да не се разпространява.

По-късно военните обявили, че този инцидент се дължи на отблясъци от военни учения. Според друго официално обяснение странните обекти били военни хеликоптери.

Случаят остава загадка за всички, които били свидетели на събитието.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7