И синът на Ричард Драйфус обвини Кевин Спейси в сексуално посегателство

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | И синът на Ричард Драйфус обвини Кевин Спейси в сексуално посегателство
image

Синът на холивудския актьор и носител на "Оскар" Ричард Драйфус обвини Кевин Спейси в сексуално посегателство, което по думите му се е случило, докато баща му е бил в същата стая.
 
Хари Драйфус, който също се занимава с кино, е бил на 18 години по време на инцидента, при който Спейси го е опипал. В текст, публикуван в американския сайт Buzzfeed, той описва актьора от "Къща от карти" като "сексуален хищник", който се е чувствал "в безопасност" да злоупотребява с него, тъй като е знаел, че младото момче "няма да каже и дума".

Драйфус посочва, че случилото се е от 2008 г. По това време неговият баща Ричард Драйфус играе в постановка, режисирана от Спейси, в Лондон. Хари е посетил баща си за Коледа и е участвал в репетиция в апартамента на Спейси, на която са били само те с баща му. На нея той на два пъти се е опитал да опипа Хари и на третия път го е направил, докато Ричард е четял своите реплики.
 
"Не можех да осъзная какво се случва - баща ми и аз се преструвахме на любовници в постановката, докато Кевин Спейси се опитва да ме съблазни и всичко това в реалния живот", пише Хари.
 
Неговата история е поредното обвинение срещу двукратния носител на "Оскар", включително и от служители от снимачния екип на сериала "Къща от карти", откъдето той беше уволнен след появилите се оплаквания.

В момента британската полиция води и разследване срещу Спейси във връзка с обвиненията срещу него, някои от които за сексуално посегателство срещу непълнолетни.

Източник: БГНЕС, dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7