Българи с участие в реалити шоу по Esquire Network

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | Българи с участие в реалити шоу по Esquire Network
image

Коста Близнаков и Николай Хаджиколев работят като агенти на недвижими имоти в Ню Йорк. Коста е сериозен и се определя като работохолик, докато Николай обича да разпуска и гледа по небрежно на живота и работата си. След като загубват сделка за сериозна сума, те застават един срещу друг на боксовия ринг в новия епизод на популярното риалити шоу по Esqure Network “White Collar Brawlers” или преведено на български - „Скандалжии с бели яки“. "Всичко започна с имейл, който в началото помислих за спам. По това време търсих добър фитнес, който да предлага и уроци по някакъв спорт, а въпросният имейл дойде с предложение за професионален треньор по бокс. Помислих си, че нищо не е случайно и затова отговорих, a това се превърна в едно от най-страхотните преживявания в живота ми!", разказва Коста. „Той изпрати емейл с офертата на тесен кръг хора и аз веднага видях възможностите. Съгласих се най-вече заради забавлението и предизвикателството да направя нещо, което не съм правил до сега и да изляза от комфортната си зона. А и защо да не се гледаш по телевизията, щом можеш. Кога друг път ще имаш такава възможност!“, добавя Николай. Снимането на епизода е отнело почти три месеца – понякога по час на ден, понякога по цял ден. Зрителите могат да видят тренировките на двамата българи в най-известната зала за бокс в Ню Йорк – Gleason's Gym в Бруклин, атмосферата в офиса и в домовете им. „Започнахме с тренировки два, три пъти в седмицата, които се увеличиха до почти всеки ден, особено като започнахме да се приближаваме до битката. А тя беше, разбира се, пикът! Мъглива затъмнена зала, пълна с крещяща ентусиазирана публика, красиво момиче, обявяващо рундовете... беше страхотно!“

Реалити предаването, което позволява на каращи се колеги да уредят сметките си на боксовия ринг, е включило във втория си сезон още татуисти, братовчеди, режисьори,  както и за първи път две жени!
Епизодът с Коста й Николай ще се излъчи на 18-ти ноември в 21 часа централно време по Esquire Network. Гледайте го, за да разберете кой ще победи!

 
Мартина Дечевска
Ню Йорк
Снимки: www.antonkasabov.com
в.”България СЕГА”


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7