“Forever in love” е новият албум на дует “Мания”

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Източен Бряг | “Forever in love” е новият албум на дует “Мания”

Даниела и Юлия планират дълго турне в САЩ

Сестрите Даниела и Юлия Петкови, познати като дует "Мания” израстват в музикално семейство. Дует "Мания" е създаден през 1999 г.  Песни от първия им албум, излязъл същата година - "Не е истина, оглавяват българските хит класации. През 2000 г. "Мания” е обявен за най-добър български дует. Вторият албум "Хладни очи” излиза през 2003 г. Дует "Мания" участва с успех в редица фестивали в Европа, САЩ и Китай, работят като певици на норвежки пътнически лайнер. През 2005 г. печелят първа награда на Световния Шампионат за изпълнители в Лос Анджелис. Техният нов албум ще се казва “Forever in love” и песните, включени в него ще бъдат само на английски език.
Даниела Живее в Ню Йорк, а Юлия се очаква да пристигне в Ню Йорк през Февруари 2012.

Предстоящият нов албум на Дует “Мания” бе поводът в. “България СЕГА” да направи интервю с очарователните Даниела и Юлия.СМ:
Как се казва новия Ви албум?
ДМ: “Forever in love”

СМ: Какъв е преобладаващия стил на песните?
ДМ: Pop-Dance

СМ: Всички песни от албума ли са на английски език?
ДМ: Да

СМ: Кои са авторите на музиката, аранжимента и текста на песните?
ДМ: Музика и ранжименти:
Стамен Янев, Виктор Стоянов, Иван Динев, Симеон Сомлев, Тодор Георгиев, МАГА, Даниела Атанасова, Стефан Широков;
Текстове: Крум Георгиев, Гергана Турийска, Атанас Сребрев

СМ: Какво планирате като участия за българската общност в САЩ и Канада?
ДМ: Юлия се връща в САЩ през февруари и плануваме да направим едно дълго турне за Българската общност. Много ще се радваме да посетим  всички градове, в които все още не сме гостували. Българските ни фенове са невероятни. Където и да сме били винаги ни посрещат много топло и приятелски. И винаги знаят как да се веселят и го правят от все сърце.

СМ: Какви други по-важни проекти Ви предстоят тази година?
ДМ: Най-важно за нас тази година е да реализираме новият ни албум “Forever in love” тук в САЩ. Имаме два варианта. Да го направим като независими артисти или да подпишем договор с музикална компания. За нас по-добър вариант е втория, защото когато един артист има музикална компания зад гърба си, само трябва да ходи по концерти и да пее.
Плануваме да участваме в някое от музикалните тв шоу програми тук в САЩ. Няма да издавам още коя е.
Също така плануваме да направим АББА трибют. Нашият мениджър ни даде тази идея и наистина мислим, че тук в Ню Йорк ще има голям успех.

СМ: Разбрах, че имате нов уеб сайт?
ДМ: Да.Много се гордеем с него.
www.duetmania.com

СМ: Работите ли по обновяването на вашата шоу програма?
ДМ: Ние никога не спираме да обновяваме нашето шоу и да творим. Това е много важно за всеки един артист. Не мисля, че българите в САЩ са гледали нашето шоу на живо. Честно казано са го гледали повече американци, отколкото българи.

СМ: Какво ще кажете за Х-Фактор в България и САЩ? Имате ли любими участници?
ДМ: X-Фактор в България е много интересен.
Дани – Аз лично не го следя постоянно, но се гордея че в България има толкова много музикални таланти. Тук в САЩ бях поканена да участвам в шоуто, но реших, че ако ще участвам няма да е без другата половинка от дуета – моята сестра Юлия.


СМ: Нещо ново в личен план?
ДМ:
Дани – Ние с моя съпруг много искаме да имаме бебче, но се очертава една много пълна с участия и концерти година, така че не знаем дали ще успеем да намерим време да усъществим тази наша мечта.
Плануваме да прекараме нашата 5-та годишнина от сватбата в Меxico.
Юлия – Аз съм много щастлива, защото моята 4-ри годишна дъщеря Ванеса е наследила музикалността и таланта на майка си и леля си. Само на четири години е, но пее рок песни и танцува невероятно.Вече ходи на уроци по пеене и танци.

СМ: Все още ли намирате време за аеробика?
ДМ: Разбира се! Това е втората ни стихия след музиката. Дани ще става квалифициран инструктор по аеробика и степ аеробика в Ню Йорк. Може би и аз ще направя същото като пристигна.

СМ: Как обичате да си почивате от стреса?
ДМ:
Дани – Аз лично обичам да бъда сред природата. Най-добре си почивам като отида до река Хъдсън, постоя и помълча. Това ми действа като медитация.

Юлия – Аз обичам да бъда сред природата също. Зимата в планината, лятото на море. И двете много обичаме нашето Черно море.
И в САЩ беше прекрасно в Маями и в Ню Йорк, West Hampton…Ние и двете мечтаем да живеем близо до океана.

СМ: Какво искате да кажете на читателите на в. "България СЕГА" в САЩ и Канада?
ДМ: Бъдете винаги усмихнати и позитивни и се наслаждавайте на живота с цялото си същество! И никога не спирайте да мечтаете и да си поставяте нови цели! Много ще бъдем щастливи, ако наистина успеем с нашите песни и музика да докоснем сърцата ви!:-)

Светлозар Момчилов
в. “България СЕГА”
www.bulgariasega.com
www.facebook.com/bulgariasega


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7