Чикаго бе обявен за „Най-добър град“ трета поредна година от читателите на Condé Nast

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Чикаго бе обявен за „Най-добър град“ трета поредна година от читателите на Condé Nast
image

Чикаго е коронован за най-добър град в САЩ за рекордна трета поредна година в наградите за избор на читатели на Condé Nast Traveler Choice.
Категорията „Най-добър голям град“ е сравнително ново попълнение към дългогодишните награди за избор на читателите на пътешествията.
Чикаго спечели титлата през 2017 г. и оттогава не я пуска.
Condé Nast Traveler съобщи за безпрецедентен брой отговори от над 600 000 читатели по целия свят, които подадоха своите онлайн бюлетини за наградите за 2019 г.
Читателите оцениха с избраните от тях категории от най-добрите градове и държави, до любими авиокомпании, влакове, круизни линии, курорти и хотели.
Описвайки победата на Чикаго, Condé Nast нарече града „дестинация от световна класа, известна със своята впечатляваща архитектура, първокласни музеи, блестящи готвачи и масивна сцена за пивоварство“, добавяйки, че е пълен с „някои от най-приятните хора, които сте ще намеря навсякъде. "
На второ място излезе още един Мегаполис от Средния Запад: Минеаполис. Condé Nast го похвали за това, че има една от най-добрите паркови системи в страната и прекрасна кулинарна сцена.
Ето списъка с 10 най-добри градове е Бостън (№ 3), Ню Орлиънс (4), Вашингтон, окръг Колумбия (5), Сан Диего, Калифорния (6), Ню Йорк (7), Питсбърг, Пенсилвания (8) ), Хонолулу, Хавай (9) и Сан Антонио, Тексас (10).
Кметът Лори Лайтфут и градското туристическо бюро бързо реагираха на прекрасната новина.
"Това признание отразява не само красотата и вълнението на нашия голям град, но и всеотдайните усилия на нашата туристическа индустрия да привлече хора от цялата страна и по целия свят", заяви Лайтфут в прессъобщение, в което отбеляза стратегическо решение преди три години да фокусирайте се върху привличането на повече туристи и почиващи през нощта от основните пазари за хранилки в САЩ
Търсенето на хотелски стаи в Чикаго от пътуващите в свободното време се е повишило с 14 процента през последните три години, сочат данните на Smith Travel Research, цитирани от града, които приписват по-голямата част от нарастващото търсене, идващо от посетителите извън типичния за Чикаго пазар.

Полина Михова
в. „България Сега“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7