Нека да работим заедно, понеже целта ни е същата!

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Нека да работим заедно, понеже целта ни е същата!
image

Уважаеми читатели, почитатели, рекламодатели и партньори на вестник „България СЕГА“,
През тази година предстоят много промени във всички наши медийни формати. През изминалите 17 години непрестанно сме оптимизирали нашите медии и работата на екипа ни, за да посрещнем максимално добре нуждите на българската общност и да сме в крак с новите технологии и тенденции в медийната индустрия. Всеки, който е следил нашата дейност, знае че за нас има два еднакво важни приоритета:
БИЗНЕС – осигуряване на достатъчно средства, за да може нашите медии не само да функционират, но и непрекъснато да се подобряват. Благодаря на всички рекламодатели, които ни подкрепяха и продължават да ни подкрепят, защото заслугата за всичко, което сме направили до момента, в полза на нашата общност, е най-вече ВАША!
СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ – Работата на екипа на в. „България СЕГА“ и другите наши медии е базирана на принципи, към които винаги сме се придържали, като един от нашите най-важни приоритети винаги е бил – Отстояване на интересите на българската общност в Чикаго. Всяко наше действие или бездействие е подчинено на това. Колкото повече всеки е ангажиран и отговорен към българската общност в Чикаго, толкова по-добре за всички нас, понеже това е нашата Малка България, в която искаме да се чувстваме така, както би трябвало да се чувстват нашите сънародници в Родината, за да не я напускат.
През последните 30 години интернет и свързаните с него технологии промени много живота ни.
Други са и начините, по които хората обменят информация. Децентрализира се медийното пространство. Ако преди хората отиваха при медиите, сега медиите търсят начини да се свържат с потребителите там, където те се чувстват най-комфортно – емайл, фейсбук, туитър, инстаграм и т.н. Това е и една от задачите пред нашия екип, по която работим всяка седмица. Освен това, както вече знаете, за Ваше удобство функционираме във всички популярни медийни формати – печатен, електронен, аудио и видео, като наши основни брандове са: вестник „България СЕГА“, BG7 TV, “The Bulgarian Connection” Business Directory и BG7 Radio. Противно на представата, че в българската общност има само няколко медии, реалността е съвсем друга – съществуват стотици медии. Всеки обществено активен българин с профил в социална мрежа е медия. Всяка една българска организация или бизнес със свои профили в социалните мрежи, уеб сайт и списък с емайли е медия. Всеки един сънародник, администриращ фейсбук група е медия. Ние поддържаме медиите, които работят в полза на нашата общност и търсим сътрудничество с тях. Според мен, всички обществено полезни медии трябва да работим заедно и да имаме добра координация помежду си, защото целта и посоката ни е една и съща – по-добра българска общност в Чикаго.
Използвам случая да Ви съобщя, че за тези, които предпочитат Фейсбук, като онлайн платформа, сме създали две Фейсбук групи. Едната е позиционирана в Чикаго и неговите предградия с название „Bulgarian Chicago | Българи в Чикаго“  (URL: https://www.facebook.com/groups/BulgarianChicago), а другата е насочена към сънародниците ни в САЩ – „Bulgarian USA | Българи в САЩ“ (URL: https://www.facebook.com/groups/BulgarianUSA).
Каним нашите читатели, почитатели, рекламодатели и партньори да се включат в тези групи, за да имаме още по-добра комуникация между нас. Групите се администрират от хора, които са част от екипа на вестника и се модерират от наши партньори в общността. Целта ни е общуването в групите да се основава на толерантност, позитивизъм и конструктивност, като се избягват обидни квалификации и използването на вулгарни думи.
През годината ще Ви държим в течение на новите неща в нашите медии, над които екипа ни работи усърдно всеки ден. След 17 години в медийния бизнес продължаваме да се променяме и подобряваме, защото Вие го заслужавате!

Светлозар Момчилов
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7