На чаша вино с Петя Ненова в Нейпървил

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | На чаша вино с Петя Ненова в Нейпървил
image

Неотдавна писахме, че според специализирания в статистически анализи сайт Niche, Нейпървил се нареди на 1-во място в страната, като най-доброто място за създаване на семейство и на второ място, като най-добрия град за живеене в САЩ през 2018 година. Не случайно много българи са избрали да живеят и работят в това предградие на Чикаго. Логично е, че от няколко години има и отделно българско училище разположено в Нейпървил. Петя Ненова е сред сънародниците ни живеещи и работещи в това престижно предградие. Тя е застрахователен агент в Country Financial и помага на българите в Чикаго и неговите предградия да застраховат неща, които са от голямо значение – кола, недвижим имот и живот. Това, което характеризира Петя е, че съчетава задълбочени професионални знания с лоялност и етичност. Тя подхожда към всеки казус така, както би го направила за своето семейство и въпреки заетостта си, намира време да се отзове бързо на нуждаещите се от нейните съвети.
Екипът на вестника бе приятно изненадан от нейния жест – 2 ВИП покани за 16-тия Ежегоден Фестивал на Виното в Нейпървил, който се проведе миналия уикенд. Основният партньор и спонсор на фестивала тази година беше именно Country Financial, компанията за която работи Петя Ненова. Сред спонсорите бяха и следните бизнеси: Boxed Water is Better, Cadillac, Celebrity Cruises, Embassy Suites Naperville, Green Mountain Energy, Peterson Spirits & Fine Wines, SportsClips и Stella Artois. Участваха общо около 50 винарни, но разбира се, освен алкохол имаше различни апетитни хранителни изкушения, както и разнообразен ентъртейнмънт.
Разбрахме, че хората в Нейпървил не само живеят добре, но също така и умеят да се развличат на ниво.
Благодарим на Петя и Country Financial за полезния пример, който е показателен за бизнесите, които искат да бъдат успешни, уважавани и полезни в една общност.
Наздраве! Крепко здраве и успехи в професионалната кариера!

Надя Минкова
в. „България СЕГА“Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7