Отиде си бизнесменът Георги Трифонов

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Отиде си бизнесменът Георги Трифонов
image

Тези дни при нас дойде скръбната вест, че тази земя е напуснал уважаваният бизнесмен Георги Трифонов, собственик на BG Wine Restaurant в българската столица – място, в което не малко хора са превръщали дните и вечерите си в незабравими спомени.
Неговата дъщеря – адвокатът добре познат на нашето общество в Чикаго Яна Трифонова сподели за този труден семеен момент, написвайки:
„Думите не могат да опишат болката и празнината, които тази ненадейна загуба причини в мен. Винаги сме имали своите върхове и падения, но знам, че твоята силна любов ме е превърнала в човека, който съм днес и не бих променила нищо. Ти ме научи да бъда твърда, никога да не се отказвам и винаги да се стремя към повече, изгради в мен ценности, които ще притежавам до последния си ден! Непрестанно ще те нося в сърцето си и обещавам да продължа мисията ти по най-добрия възможен начин. Обещавам да те накарам да си горд с мен и да бъда жената, която ме учеше да съм. Ти беше моята скала, мой приятел, баща и някого, на когото можех винаги да разчитам.
Докато се срещнем отново!
Обичам те, татко!“
Вестник „България СЕГА“ изказва своите най-големи съболезнования на Яна Трифонова и цялото й семейство! Няма думи, с които да се опише подобна трагедия, но ние сме с вас!
Поклон пред паметта на Георги Трифонов.

Никол Сашова
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7