Вдига се ограничението на скоростта до 70 м/ч за Северозапaдните предградия по магистрала I-90

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Вдига се ограничението на скоростта до 70 м/ч за Северозапaдните предградия по магистрала I-90
image

По известната на българите в Чикаго под името I-90 магистрала ще може вече да се кара по-бързо на запад от Роузмънт. До Дес Плейнс оганичението на скоростта е вдигнато до 60 м/ч, а между Дес Плейн и Елджин колите могат да развиват максимално позволената за Илинойс скорост от 70 м/ч, като за автобусите ограничението е до 65 м/ч, а за камионите с тегло над 4 тона е 60 м/ч. Предишното ограничение на скоростта бе 55 м/ч. Новите правила са в сила от 27-ми март, 2018 г., когато бяха поставени и новите пътни знаци за ограничение на скоростта.
След тази промяна максималната позволена скорост  по I-90 на запад от Дес Плейнс ще се изравни с тази, която съществуваше  на запад от Рендъл роуд.
Припомняме на нашите читатели, че малко преди да влязат в сила новите правила за максимална скорост по I-90 бе направен сериозен ремонт на отсечката западно от I-53, като бяха добавени допълнителни изходи за удобство на местните жители. Ремонтът и новите ограничения на скоростта са добра новина за хилядите българи живеещи в Дес Плейнс, Елк Гроув Вилидж, Шамбург, Хофмън Естейтс, Елджин, Арлингтън Хайтс, Роузмънт, Роулинг Медоус и Маунт Проспект.
Надя Минкова
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7