Краси Аврамов загуби самоконтрол

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Краси Аврамов загуби самоконтрол
image

В последния ден на месец ноември, в столичния клуб “Bedroom Premium”, се състоя премиерата на новата песен и видео клип на българския изпълнител Краси Аврамов. Сингълът е озаглавен „Самоконтрол“ (или “Keep Control”) и е дело на американската композиторка и текстописка Анна Монтгомъри, аранжиментът е на DJ Роско, а рап частта е поверена на Майкъл Флеминг. Интересен факт е, че песента е написана преди повече от 10 години, но изпълнителят изчаква удобния момент, в който да я осъществи.
Сега, на 30-ти вечерта, нощния клуб беше изпълнен с приятели и почитатели на певеца известен с необикновения си глас, за да станат свидетели на първото излъчване на „Самоконтрол“. Сред присъстващите гости бяха Силвия Кацарова и дъщеря й Теди, легендарния композитор Митко Щерев, Екстра Нина, представители на политиката, правото, медицината и спорта, всички дошли да уважат събитието.
Вечерта откри самият Аврамов, който освен че изпълни някои от най-емблематичните си песни, карайки всички да се изправят на крака и да танцуват, проведе търг за своята книга „Между два свята“, единствения роман засягащ задкулисните игри и машинации за най-големия европейски и музикален конкурс. След оспорвано наддаване, екземплярът беше купен за сумата от 100 лв.
След което прозвуча и „Самоконтрол“, песен, която както казаха присъстващите, човек трудно може да избие от ума и душата си. Всички бяха единодушни, че слушайки парчето всъщност човек губи самоконтрол и се отдава на завладяващия ритъм. Сингълът има хитовото звучене на модерната музика, но носи и лек привкус ала „Modern Talking“. Визията на Аврамов в клипа провокира сравнения с Джордж Майкъл, което не е за първи път, след като през 90-те години публиката често го съпоставяше с британската поп икона.
За разлика от масовите имиджови клипове, с които днес изпълнителите заливат музикалния пазар, Аврамов отново избра различното, залагайки на сюжет. 
Главните роли във видеото са поверени на Розмари Янева и отговорния редактор на нашия вестник „България СЕГА“ Стелиян Стоименов, който през годините се е снимал в редица филмови и телевизионни продукции.
Историята е съвременен и модифициран прочит на Пепеляшка, като в центъра стои млада влюбена двойка. Момичето работи в производствен цех за козметика, а момчето е барман, в чието заведение се провежда конкурс за ново лице в модния бизнес. Той е готов на всичко за нея и сбъдването на мечтите й, затова я включва тайно в надпреварата. Дали любовта им обаче ще издържи, когато е намесено изкушението на блясъка и славата, ще разберем в края на песента.

 


Видеото е заснето в Пловдив, като основното действие се развива в производствената част на лидера в българската бяла козметика и боя за коса „Роза Импекс“ и нощния клуб „Bedroom“.
Българите в Чикаго, втори след тези в София, ще имат удоволствието да чуят на живо „Самоконтрол“, както и много други песни, на 15-ти декември от 19:00 ч. в “Copernicus Center”, където Краси Аврамов ще бъде гост-изпълнител в концерта „Малко българско училище и приятели“.
А вие купихте ли си вече билет?

Никол Сашова
в. „България СЕГА”
Снимки: Хайлайф

 

 

 

 

 


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7