Жител на Елджин се обяви за виновен за 9 въоръжени грабежа

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Жител на Елджин се обяви за виновен за 9 въоръжени грабежа

39-годишният жител на Елджин може да получи присъда, след като се е обяви за виновен във връзка с поредица от въоръжени грабежи от месец август 2011 г. до юни 2012 г. в Елджин, Аурора и Ийст Дънди.
Фернандо Д. Завала от 200 блок на ул.”Норт Гифърт” се обявил за виновен в петък и присъдата му ще бъда обявена на 10 април, съгласно съдебните архиви.
При обявяването си за виновен при така нареченото „cold plea”, обвиняемият признава вината си без да се е съгласил с присъдата на прокурора и оставя съдията да вземе окончателното решение.
Съдията Джон Барсанти прие признанието и ще се произнесе по присъдата на Завала, който е задържан в затвора в община Кейн под гаранция за $1.2 милиона.
До ареста му Завала не е имал предишни криминални проявления. Повечето от местата, които е ограбил са бизнеси, които отпускат заеми до деня, в който хората си получат заплатите.
Завала е признал  девет грабежа, всеки един от които може да му донесе наказание от четири до 15 години затвор, разкриват съдебните архиви.
Той е бил арестуван от полицията в Аурора около 4:30 следобеда на 22 юни, 2012 г. Полицайте се отзовават на сигнал, подаден от Check-N-Go, намиращ се на ул. „Лейк” №1276, след като мъж влиза вътре и насочва пистолет към двете служителки. Пистолетът се оказва играчка. Мъжът взима парите от касите и им нарежда да отворят сейфа.
След кратко преследване полицаите арестуват Завала и намират $1,070, заедно с пистолета-играчка, съобщава полицията.

Атанас Ненов
в. “България СЕГА”


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7