Отец Валентин “Готов съм да разговарям с всеки, който мисли, че има различия с мен...без изключения!” (Видео)

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Отец Валентин “Готов съм да разговарям с всеки, който мисли, че има различия с мен...без изключения!” (Видео)

Над двеста души дойдоха на пикника по случай “Голяма Богородица” в БПЦ “Свети Иван Рилски”

На 19-ти август се проведе големия пикник в чест на православния празник “Голяма Богородица” в БПЦ “Свети Иван Рилски - Чудотворец” – Чикаго.

Видео репортаж на BG7 TV - ТВ Каналът на българите в САЩ и Канада:

За BG7TV организаторите на празничното мероприятие дадоха подробна информация за християнския празник и за организацията на пикника.


Екипът на BG7TV пристигна малко след кулминацията на събитието, поради ангажимент в друга част на  града. Тази година броят на гостите надхвърли очакванията на организаторите. Популярният в Чикаго дует Минкови се погрижиха за доброто настроение на присъстващите с изпълнението на модерни хитове, български поп и фолк песни.

BG_PICNIC_08_19_12_new_05.jpg


За BG7TV интервю дадоха Добри Карабонев – режисьор, актьор, писател и член на настоятелството на БПЦ “Свети Иван Рилски - Чудотворец”, Жана Картелян – учител в училището при БПЦ “Свети Иван Рилски - Чудотворец”, Иван Ангелов – специалист по real estate мениджмънт, рикрутър и главен координатор на пикника и отец Валентин.
Организаторите благодариха на транспортната компания “Navigation” за спонсорирането на пикника.
В откровение за BG7TV отец Валентин сподели, че е много красиво, когато братя живеят и се веселят заедно. Той добави: “Готов съм да разговарям с всеки, който мисли, че има различия с мен...без изключения!”


В празничната развлекателна програма неочаквано се включи добре познатия на българите в Чикаго- Хамид Русев, който продемонстрира своите вокални възможности.
Гостите на пикника бяха в много добро настроение и се наслаждаваха на хубавото слънчево време под сянката на големите дървета на българския православен храм.
Вкусната българска скара, агнетата приготвени по специална рецепта и студените напитки допринесоха за добрата атмосфера по време на светлия християнски празник. За малките малчугани бе осигурен безплатен сладолед. Българите дошли на пикника от други щати споделиха за BG7TV, че за тях е истинско удоволствие да посещават Чикаго, защото тук те се чувстват като в България.

Светлозар Момчилов

(E-mail: president@smcapitalgroup.com)
Чикаго
в.”България СЕГА”
BG7TV


Оценете тази статия
3.25

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (1 направен):

Георги на 23 Август, 2012 10:46:10
avatar
С кого иска да разговаря тоя разпопен брадат козел...Та тоя е срам за БЪЛГАРИТЕ!!!Предателите никой не ги обича.Изгони всички несъгласни с него,а сега търси някой за да си прави пичи масили...или лаф-моабед според номер едно правослачвен мембър шип,Мистър Хем и светлия комунист момчилов...Хай,хай господа,веселете се и пейте заедно с ДС агента"Ален мак,самотен нейде...Абе от 100 000 хиляди българи, 200 по ваши данни си е жив успех,благодарение на дошлите от други щати.
Съгласен Несъгласен
-4
общо: 1 | показване: 1 - 1

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7